Fogadjunk, te is oda vagy a népszerű plus-size modellért, Ashley Grahamért, igaz? Akkor a legújabb képeit egyszerűen látnod kell, a 28 éves modell ugyanis még sosem volt ennyire szexi!
Minden idők egyik legmenőbb plus-size modellje, Ashley Graham alaposan felforgatta tavaly a divatvilágot. A 28 éves csajszi volt az egyik arca például az #ImNoAngel kampánynak, de alaposan visszavágott a Protein World hirdetésére is, az eredeti plakáton ugyanis egy extra vékony lány pózolt, méghozzá a következő felirattal: „Are you ready for this beach body?” (Te készen állsz erre a bikinialakra?). Ashley természetesen teljesen felháborodott a plakáton, ezért elkészítette a saját verzióját is (ha lemaradtál róla, itt lecsekkolhatod). Az öntudatos modell ráadásul menő dizájnerként is bebizonyította, mennyire tehetséges, augusztusban ugyanis plus-size 50 Shades fehérnemű kollekciót dobott piacra.
Úgy tűnik, Ashley 2016-ot is hasonlóan pörgősre tervezi, legújabb nagydobásával pedig nem is várt túl sokat. Képzeld, extra szexi fehérnemű kollekcióját ugyanis a napokban mutatta be, mindezt egy szuper fotósorozaton keresztül.
De nemcsak az egyes darabok, hanem maga a helyszín is nagyon különleges, hiszen a 28 éves sztár egy elegáns magánrepülőn pózolt néhány nagyon helyes férfi modellel és egy cicával.
A fotókon most is hihetetlenül magabiztosnak látszik, amin persze egyáltalán nem csodálkozunk, hiszen ennél a kollekciónál az volt a modell mottója: „mindig a fejben dől el, mi a szexi”.