Kos: Nagyon jót tenne neked este egy spontán program a barátokkal, vagy akár napközben egy nem tervezett kávézás, ebéd. Vedd lazán a beosztásodat, úgysem lennél hatékonyabb, ha fáradtan bámulnád a monitort, nem?
Bika: Előjön megint a munkamániás oldalad, addig nem tudsz másba belefogni, amíg be nem fejeztél valamit, ami azt is jelentheti, hogy éjszakába nyúlóan melózol. Biztosan nem várhat holnapig, hogy este kicsit kikapcsolódhass?

Ikrek: Te vagy az, aki a legrázósabb helyzetben is képes vagy másokat felvidítani, megnyugtatni, de ha te magad vagy nehéz helyzetben, akkor a legszorongóbb is. Magadra is alkalmaznod kellene azokat a tippeket, amiket másnak tanácsolsz!

Rák: Sokkal jobban koncentrálnod kellene az új lehetőségekre, mert vársz rá, de nem veszed észre, ha az utadba kerül. Ha annyira szeretnél egy új irányba menni, akkor tegyél is pár lépést felé.

Oroszlán: A kollégáid nem nézik jó szemmel, ha a saját karriered építésével vagy elfoglalva, és nem fontos neked a csapatmunka. Teljesen ne vond ki magad a közös munkákból, de az teljesen normális, hogy kicsit előrébb nézel, mint ők.

Szűz: Egy kis nyomozással telik a napod, mert belekerülhetsz egy zűrös ügybe, persze nem nagyon, de ettől még ekörül forog a napod. Lehet, hogy egy közeli barátod kerül bajba, vagy egy családtagodat kell támogatnod.

Mérleg: Úgy érzed, ma nyugalomra van szükséged? Akkor tényleg vonulj vissza, kellenek ilyen pihis napok, amikor csak befelé figyelsz, csak magaddal foglalkozol.

Skorpió: Az a legjobb, ha ma ragaszkodsz a racionális megoldásokhoz, ez a leggyorsabb és legcélravezetőbb. Neked pedig megnyugtató lesz, hogy logikusan és ésszerűen döntöttél az adott helyzetben.

Nyilas: Hallasz egy ötletet, amiben igazából senki sem bízik, hogy sikeres lehet, te mégis látsz benne valamit. Bizonyítsd be, hogy nemcsak optimista vagy, hanem tényleg lenne értelme a dolognak.

Bak: Bár bízol magadban, ma mégis olyan nehézségekbe ütközöl, amikkel, úgy érzed, nem tudsz megküzdeni. Miért nem kérsz segítséget? A büszkeséged nem engedi vagy csak nincs olyan, akit bevonhatnál?

Vízöntő:Az egyik közeli barátnőd sokkol egy hírrel, de nyugi, ez nem azt jelenti, hogy rossz lesz a hír, egyszerűen olyan nagy változás, amit nem tudsz megemészteni hirtelen.

Halak: Végre véget ér egy hosszabb projekt, ami nagyon sok energiádat szívta le korábban. Megkönnyebbülsz, hogy megint lesz időd egy csomó dologra, mire korábban nem volt.