Hozzávalók:
Tészta:
12 dkg vaj
4 tojás
4 ek kristálycukor
2,5 dl tej
25 dkg liszt
1 csomag sütőpor

Tetejére:
1 kanál ecet
20 dkg porcukor
20 dkg sárgabarack dzsem
2 tojás fehérje

Elkészítése:
A puha vajat a cukorral és a tojások sárgájával habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tejet, lisztben elkevert sütőport, majd könnyű tésztává keverjük.

Egy közepes tepsit sütőpapírral bélelünk, majd a tésztát beleöntjük és 180 fokra előmelegített sütőben félig megsütjük.

A forró tésztára rákenjük a dzsemet. A fhérjéket a cukorral, ecettel kemény habbá felverjük és a tésztára simítjuk.

A tepsit visszatoljuk a sütőbe és addig sütjük, míg a hab aranybarna nem lesz. Forró vízbe mártott késsel szeleteljük.