Hozzávalók:
egy 24×39 cm-es tepsihez: 
A piskótához: 
6 db tojás 
6 evőkanál víz 
12 evőkanál cukor 
12 evőkanál finomliszt 
1/2 csomag sütőpor 
A krémhez: 
4 dl tej 
3 evőkanál liszt 
15 dkg cukor 
1 csomag vaníliás cukor 
20 dkg kókuszreszelék 
15 db babapiskóta 
1 üvegcse rumaroma 
20 dkg vaj 
A piskótalapok lekenéséhez: 
40 dkg baracklekvár 
A mázhoz: 
10 dkg étcsokoládé 
1 evőkanál olaj 
5 dkg csokoládé 
1 teáskanál olaj

Elkészítés:
A piskótához a tojásokat géppel felverjük, apránként hozzáadva a cukrot is. Tovább verjük jó habosra. Hozzákeverjük a vizet és a sütőporral elkevert lisztet is. A masszát 2 részre osztjuk, és külön sütjük meg sütőpapírral bélelt tepsiben (180 fokon kb. 15 perc alatt). 

A krémhez a tejet a liszttel és a cukrokkal simára keverjük, felfőzzük. A tűzről levéve a kókuszreszelékkel összekeverjük. Kihűtjük. 

A babapiskótát aprítógéppel morzsává törjük, a kókuszos masszához keverjük, ízesítjük rumaromával, és a vajjal összekeverjük. 

A kihűlt piskótalapokat lekvárral lekenjük. Amelyik lap felülre kerül, annak az alsó felét kenjük le. Az alsó lapra kenjük a krémet (elég tömény krém), ráfordítjuk a felső piskótalapot, és bevonjuk a csokoládékkal. 

Mikróban a kétféle csokoládét az olajjal külön-külön felolvasztjuk. Először a sötétebb csokoládét simítjuk a süteményre, majd a világosabbat rácsurgatjuk, egy recés késsel márványossá simítjuk. Hűtőbe tesszük, másnap szeleteljük, mikorra jól összeérnek az ízek.