Közeledik a karácsony, ezért elhoztuk nektek egy a gyönyörű karácsonyfa pizzát, amit előételként fogyaszthatnak a vendégek a karácsonyi vacsorán. Percek alatt elkészíthető, neked is sikerülni fog!
A kis cipókat amit a képen láthattok, sajttal töltöttük, majd össze állítva karácsonyfa formát kaptunk. Sütés után olvasztott vajjal kenegettük, illetve darált fokhagymával, frissen vágott bazsalikommal és rozmaringgal szórtuk meg.

Hozzávalók:
40 deka pizza tészta
120 gramm krémsajt, 120 gramm bármilyen tetszőleges kemény sajt
1 csésze felaprított mozzarellával, vagy az olasz reszelt sajt, 2 evőkanál vaj 
1 gerezd fokhagyma, szárított darált fokhagyma
3 evőkanál frissen vágott bazsalikom és rozmaring
1 csésze tetszőleges szósz, mártás

Elkészítés:
Melegítsük a sütőt 400 fokra, ha nincs ekkora hőfokunk(csak pizza sütők tudják) akkor a legmagasabb hőfokra amire lehetőségünk van. Nyújtsd ki a pizza tésztát úgy, hogy 36 darab egyenlőre négyzetre tudd felvágni.

A krémsajtot és a kemény sajtot keverd össze. A keverékből mindegyik négyzetre helyezzünk el egy kanál keveréket. Hajtsuk össze a négyzeteket, formázzunk belőlük gömböket. Ezeket helyezzük el a kép szerint karácsonyfa formában egy sütőben. Süssük 15-17 percig(400 fokon, ha alacsonyabb akkor tovább).

A sütés után vajjal kenegessük, illetve szórjuk meg rozmaringgal és bazsalikommal.