HOZZÁVALÓK
Hozzávalók:
A piskótához:
3 tojás
3 kanál liszt
3 kanál cukor
késhegynyi szódabikarbóna
1 kanál kakaópor
A joghurtkrémhez:
50 dkg barackos joghurt
5 dl habtejszín
1 barackkonzerv
1 csomag étkezési zselatin (20 g)

ELKÉSZÍTÉS
Elkészítés: Megsütjük a piskótát, majd megvárjuk míg kihűl.

Felverjük a habtejszín 3/4-ét (a többit félretesszük díszítéshez), majd hozzáadjuk a barackos joghurtot. Ezt a kézi habverő leggyengébb fokozatán alaposan elkeverjük.

Közben a zselatint a barackbefőtt levében jól elkeverjük, és addig melegítjük, amíg felforr. Levesszük a tűzről, és elkeverjük a joghurtos tejszínhabbal.

Ha a piskótalapot kivettük hűlni a formából, akkor visszatesszük. Ráöntjük a piskótára a joghurtos krémet, és hűtőben hagyjuk szilárdulni kb. 3-4 órát.

Felszeljük a barackot, a tejszínt is felverjük, majd ízlés szerint díszítjük...