Hozzávalók:
1 nagyobb cukkini darabja
2 db paradicsom
1 db paprika
1 db csiperke gomba
1 db nagyobb krumpli
1 db chili paprika
tehéntúró
tejföl
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
8 szelet bacon szalonna
őrölt fekete bors
kakukkfű
fokhagyma petrezselyem fűszerkeverék
petrezselyem levél
zellerlevél
korianderlevél

Elkészítés:
A cukkini közepét kivájom. A paradicsom sapkáját levágom, belsejét kivájom, aprítom. A paprika sapkáját levágom, a csumát eltávolítom. A hagymákat, petrezselymet, zeller és korianderleveleket, chili paprikát aprítom. A gomba törzsét eltávolítom. A krumplit félbevágom, a belsejét kivájom. Egy keverőtálban a túrót, tejfölt, hagymákat, paradicsom darabkákat, chili paprikát, aprított gombatörzsét, petrezselymet, zellerlevelet, koriander levelet, krumpli szilánkokat, fűszereket összekeverem.

A zöldségekre tekerek egy-egy bacon szeletet, majd belehelyezem egy serpenyőbe, melybe kevés olívaolajat öntöttem, a zöldségeket is meglocsolom, sózom, borsozom.

180 C fokra előmelegített sütőben, légkeverésen megsütöm a zöldségeket.. 25 perc után megtöltöm őket a töltelékkel, s további 10 percre visszateszem a sütőbe.

Tálaláskor a cukkinit, paprikát és gombát félbevágom, s a tányérra teszem, rakok mellé még egy-egy paradicsomot és krumplit. Középre helyezek egy koriander levelet.