Hozzávalók:
A tésztához: 
50 dkg darált háztartási keksz, 
10 dkg vaj, 
10 dkg porcukor, 
1 evőkanál rum, 
egy kis tej

A túrós krémhez: 
50 dkg túró, 
20 dkg porcukor, 
4 dl tejszín, 
1/2 citrom reszelt héja, 
1/2 csomag zselatinfix, 
2 csomag vaníliás cukor vagy vaníliaaroma

A vaníliás krémhez: 
3 csomag vaníliás krémpor, 
8 dl tej

A tejszínes krémhez: 
4 dl tejszín, 
5 dkg porcukor, 
1/2 csomag zselatinfix, 
a tetejére: kb. 5 dkg cukrozott kakaópor vagy reszelt csokoládé

Elkészítés:
A darált kekszet összegyúrjuk a vajjal, a cukorral, a rummal és egy kevés tejjel (csak annyival, hogy linzertészta sűrűségű állaga legyen). Egy nagyobb magas falú tepsibe egy kevés darált kekszet szórunk, hogy ne ragadjon le, és belenyomkodjuk a keksztésztát.
A túrót villával összetörjük, összekeverjük a porcukorral, a reszelt citromhéjjal, a vaníliás cukorral, majd a habbá vert tejszínnel (amihez hozzáadjuk a 1/2 csomag zselatinfixet, majd tovább verjük kemény habbá), és rásimítjuk a keksztésztára.
A krémport a tejjel jó sokáig keverjük. Ezt rásimítjuk a túrókrémre. A tejszínt felverjük a porcukorral és a zselatinfix másik felével. Ezt rákenjük a vaníliás krémre, de nyomózsákba téve díszíthetjük is a tetejét.
A tetejére cukrozott kakaóport  vagy reszelt csokoládét szórunk.
Tálalásig hűtőbe tesszük, hogy jól lehűljön, majd szeleteljük.