Hozzávalók:
1 tálca disznótoros (2 db kolbász, 2 db májas, 2 db véres hurka)
7 db nagyobb újkrumpli
7 szelet bacon
libazsír
őrölt fekete bors

Elkészítés:
A hurkát és kolbászt egy tepsibe rakom, villával megszurkálom, bekenem a libazsírral, s a sütőben mindkét oldalán 180 fokon megsütöm (kb 2x30 perc), a végén grillezem.

A krumplikat alaposan megpucolom, félig megfőzöm, sózom, borsozom, majd betekerem egy szelet bacon szalonnába. 

Amikor a hurkák, kolbászok megsültek, a zsírjába berakom őket és szépen megsütöm. (Lehet persze ezt egyszerre is csinálni, de a nagyobbik tepsi foglalt volt.)

Egy tányérra rakom a hozzávalókat. 

Ecetes paprikát ettem hozzá. Sör, vagy vörösbor egyaránt passzol mellé.