Hozzávalók:
(18 szelethez):
A 3 tésztalaphoz:
9 db tojás
60 g fruktóz
30 g Canderel por
60 g rétesliszt
egy csipet só
30 g darált dió
A krémhez:
6 dl féltartós tejszín
2 csapott evőkanál zselatin
Polisweet ízlés szerint
kevés víz
150 g darált dió

Elkészítés:
Egy tésztalap elkészítéséhez verjünk kemény habbá 3 tojásfehérjét egy csipet sóval. Ezután tegyünk bele 20 g fruktózt, 10 g Canderelt, és verjük tovább. Amikor jó kemény, adjunk hozzá 3 tojássárgáját, és verjük tovább. Végül óvatosan adjunk hozzá 20 g réteslisztet és 10 g darált diót. Sütőpapírral kibérelt tortaformában, előmelegített sütőben körülbelül 9 percig süssük (sütőforma mérete: 24 cm). Készítsük el a másik két lapot is.

A zselatint oldjuk fel kevés vízzel, és melegítsük össze. A tejszínt verjük kemény habbá, csurgassuk bele az olvasztott zselatint, majd keverjük bele a diót. A krémet osszuk három részre, és kenjük meg vele a lapokat. Helyezzük egymásra, és kenjük meg a torta oldalát is, majd szórjuk a diót a tetejére. 

Tegyük egy órára a hűtőbe, utána szeleteljük.