Hozzávalók:
1 kg csirkecomb farrésszel
frissen őrölt bors
1 kávéskanál barna cukor
1 kanál angol mustár
1 kávéskanál fokhagyma (granulátum)
2 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:
A farrésszel együtt kapható csirkecomb pillanatnyilag a legolcsóbb húsáruk közé tartozik. Talán egyik legfinomabban készített változata a fokhagymás, fűszeres sült comb. A felsorolt alapfűszerek mellett, más ízre nincs szükség a pácoláshoz. Tanácsos 24 órával korábban befűszerezni a húsokat, majd 5 percen keresztül mikrózni is. A mikróban a húsok pórusai enyhén kitágulnak, lehűlve visszahúzódnak, közben magukba szippantják a fűszeres pác ízét. Az angol mustár csípős, cukros, kurkumás, ecetes, esetleg sörös íze kitűnő ízkavalkádot ad a csirkecomboknak. A fokhagyma ízét pedig senkinek nem kell bemutatni. 
A mustárt elkeverjük 1 kanál olívaolajjal, a fokhagyma (granulátummal), a sóval, a borssal, és a barna cukorral, majd a keverékkel bedörzsöljük a combokat. Megmikrózzuk, majd mikor kihűlt lefóliázva hűtőbe tesszük. Másnap tepsibe sorjázzuk, öntünk alá kevés olajat, és alufólia alatt jó 20 percig sütjük. A végén a fóliát levesszük, és enyhe pírt adunk a combok bőrének.

Megjegyzés:
Készíthetünk hozzá különféle köreteket, de friss, vagy bármilyen hűs salátával is kitűnő.