Ha lusta vagy tésztát gyúrni, de mégis egy igazi sajtos-paradicsomos-kolbászos finomságra vágysz, ezt a receptet feltétlenül próbáld ki!Ha lusta vagy tésztát gyúrni, de mégis egy igazi sajtos-paradicsomos-kolbászos finomságra vágysz, ezt a receptet feltétlenül próbáld ki!
Emlékeztek még arra a fantasztikus kekszes-csokis-mályvacukros csodára, amellyel a BuzzFeed szerkesztősége varázsolta el néhány hete a nagyközönséget? Most egy újabb, néhány perc alatt elkészíthető "mártogatós" receptet osztottak meg Facebookon, amelynek ismét csodájára jár az egész világ. Bemutatjuk nektek földkerekség legegyszerűbb, és nem mellesleg talán a legfinomabb pizzajellegű mártogatós finomságát:
Forraljatok össze fél pohár tejet, mozzarellát, parmezánt, illetve 170 gramm krémsajtot (mascarpone-t), majd a nyúlós, fehér krémet oszlassátok el egyenletesen egy lapos jénai tálban. Ezek után bolondítsátok meg a tetejét paradicsomszósszal, szórjátok meg a tetejét egy kis maradék mozzarellával, helyezettek a tetejére kolbászszeleteket, majd addig süssétek, ameddig "buborékozni" nem kezd a közepe. Jó étvágyat kívánunk hozzá! :)
Ha te is kipróbálnád a receptet, nyomj egy lájkot!