A gonosz lélek, a különféle beteges szenvedélyek által okoz a legtöbb kárt az embereknek! A bűnős, rossz szokások képesek az ember életét tönkretenni, megkeseríteni! Az alkohol, a játék, a kábítószer, de a beteges szexuális élet is lehet olyan szenvedély, mely úgy a földi boldogulásunkat, mint az örök életünket is komolyan veszélyeztetheti!

Van szabadulás! Lellisi Szent Kamill négyszáz évvel ezelőtt, 1614. július 14-én halt meg Rómában. Ő maga is az alkohol és a szerencsejátékok rabja volt! Sok küzdelem árán nemcsak megszabadult bűnös szenvedélyeitől, de mind a szenvedélybetegek védőszentje hisszük, hogy nekünk is képes segíteni, hogy rossz szokásainktól szabadulva, istengyermeki méltóságunkban szabadon szárnyalva, jó testvérekként élhessük életünket!

Július 14-én, hétfőn, Csíksomlyón este 19.00 órától, egy szentmise áldozatban szeretnénk kérni Szent Kamill közbenjárásával a szabadulást beteges, bűnös szokásainktól, vágyainktól! A szentmise után, Dr. Kádár Annamária marosvásárhelyi szakember tart előadást a szenvedélybetegségből való szabadulásról, és arról, hogy a családtagok mit tehetnek a szabadulni vágyó szeretteikért ilyen helyzetben.

Nem kaptok, mert nem kértek, - mondja a mi Urunk Jézus Krisztus! Gyertek, hogy kérjük együtt ezen a szép ünnepen a testi, lelki szabadulást a szenvedélybeteg testvéreinkkel!!! Nem kell senkinek a bűnökben felőrlődnie, Isten szeretete képes meggyógyítani téged, de szenvedő családod tagjait is!!

Szeretettel várunk, ha nem tudnál eljönni, az interneten keresztül is bekapcsolódhatsz. A www.magnificat.ro oldalon egyenes adásban közvetítjük a szentmisét melyet én tartok, és a szakember, Kádár Annamária előadását.

Szeretettel, Csaba t.