Nem kell levenni a ruhát, elmaradhat a fáradságos vetkőzés-öltözés a Virtual Style Podnak köszönhetően.
 
Az alábbi képünkön látható hölgyet előbb egy három dimenzióban pásztázó szoftver mérte fel, majd a legkülönfélébb ruhákat (és táskákat, kiegészítőket) öntötte rá a tükörben. A virtuális ruha tökéletesen testre szabott, ott gyűrődik, ahol az igazi gyűrődne, bármely irányban forogva, bármely szögből megtekinthető. A Virtual Style Pod/Fashion 3D rendszert a FLux Innovation Lounge-ban próbálgatták Londonban, március 26-án.

Nem ez az első bemutatkozása a rendszernek. A Virtual Style Podot már tavaly év végén kipróbálhatták Abu Dhabiban. Szállítója az Engage Space3D, s a legdivatosabb márkákba lehetett általa öltözni: a virtuális bemutatóteremben fellelhető volt többek között Alexander McQueen, Lola, Diesel, DKNY, Emilio Pucci, Emporio Armani, Hackett és a Jimmy Choo ruha. A látogatók természetesen valós időben megoszthatták élményeiket a különféle közösségi média oldalakon.

Az Engage folyamatosan fejleszti csúcstechnológiáit, köztük az interaktív videófalat, RFID-t, kibővített valóság alkalmazásokat, 3D-s nyomtatókat, Fashion3D virtuális öltözőt, monumentális érintőképernyőt és még sok minden mást.