Egy szabálytalan autós miatt szállt neki egy parkoló kocsinak motorjával a debreceni polgármester, aki éppen a DVSC volt vezetőedzője, Herczeg András autóját törte össze. Kósa Lajosnak a lába sérült meg az ütközésnél.


Kósa a minap, a nagyerdei stadion közelében, a Simonyi úton futott bele az előtte parkolni készülő, szabálytalanul irányt váltó kocsiba. A női sofőr éppen futóedzésre érkezett, ám a nagy sietségben nem vette észre a mögötte érkező Kósát.
A polgármesterrel koccant az autója, a lökés pedig Kósa motorját az első útjába kerülő kocsihoz taszította. Ez éppen Herczeg András járműve volt. A Loki korábbi vezetőedzője a szemközti étteremből szemlélte végig a balesetet, kezében egy csészényi forró kávéval. Kósa motorjáról több alkatrész levált a szemtanúk szerint.
A Fidesz alelnöke erősen sántított az ütközés után, de megúszta a balesetet

A polgármester sántikálva ballagott a balesetet okozó nőhöz. Ő, akárcsak az időközben odaérkező Herczeg nyugtatgatta a kétségbeesett nőt, majd rendezték a biztosítási papírokat, végül a városvezető visszasántikált a motorjához, felült rá és elhajtott.
Kósa Lajost lapzártánkig nem értük utol, Herczeg András pedig nem kívánt nyilatkozni a balesetről.
Német géppel hajtott
A BMW RT 1150 típusú motorkerékpár 2001-ben debütált, 1150 köbcentis hengerűrtartalommal. Hatsebességes váltóval szerelték fel. Négy másodperc alatt gyorsul fel 100-ra. Végsebessége eléri a 198 kilométert. Súlya körülbelül 260 kiló.

http://www.borsonline.hu