Szeretnél több profitot?

Üzleti sikert?

6 Feng Shui tipp, ami segít!

 A vállalkozásod fő célja a profit növelése. Ebben segít a Feng Shui!

A Feng Shuit az elmúlt 5000 év vasfoga nem ette meg. Nem egy új keletű, divatos hóbort, hanem valódi tudomány, mely kiállta az idő próbáját.

Józan paraszti ésszel használva kiterjedt pozitív tapasztalataid lehetnek az eredményes élet, a harmonikus kapcsolatok, növekvő jóllét, és a kitűzött céljaid elérésében.

Donald Trump, Richard Branson, Bill Gates. Oprah Winfrey csak néhány név azok közül, akik alkalmazzák a Feng Shuit. Donald Trump például így nyilatkozik erről: „Én nem hiszek a Feng Shuiban, de tudom használni, mert neki köszönhetem a pénzemet!”  

A fenti sztárok közül bárkit is el tudsz képzelni metszett kristályok, végtelen csomók, műanyag kínai pénzérmék társaságában?  Ugye kicsit viccesen hangzik? Pedig tudod, hogy hányan azonosítják ezzel a Feng Shuit!  Ilyen téves elképzelések miatt ódzkodnak a tudatos alkalmazásától, rettegnek, hogy kínai bazárrá kell változtatni az irodájukat, lakásukat. Szó sincs erről!

Hogyan használd a Feng Shuit az üzleti sikered érdekében:
Mindig legyen szilárd fal a hátad mögött, amikor az íróasztalodnál ülsz!
Bölcs dolog a cég arculatának színvilágát összehangolni a személyes Gua számoddal!
A cégvezető íróasztala legyen a legnagyobb asztal a cégnél!
Az iroda-, üzlethelyiségben soha ne legyen sérült a Karrier, és a Gazdagság, siker zóna!
A rendet, a tisztaságot és a természetes fényt semmiféle Feng Shui praktika nem képes pótolni!
Ne feledkezz meg az élő növények használatáról. Javítják az iroda levegőjének minőségét.
A Feng Shuit mindig is sok titok, és babonaság övezte, ami fakadhat a félelemből tudatlanságból, félrevezetési szándékból. Egyre kérlek, Te ne dőlj be egyiknek se. Kezdd el tudatosan alkalmazni, tapasztalj, és vonj le saját következtetéseket!  Nézd! Ha Donald Trumpnak, Oprahnak bejött, Te sem nyúlhatsz annyira mellé!

Forrás: fengshuis.hu