Mindjárt itt a nyár, és ha törik, ha szakad, előbb-utóbb fürdőruhába kell bújnod. Mit tehetsz, ha a tél apró nyomokat hagyott egy-egy testtájadon?

A VibroCity VIP edzőterem trénerei kidolgoztak neked egy minden eddiginél hatékonyabb bőrkisimító anticellulit-tréninget, hogy a strandon te is ugyanolyan önbizalommal fesztíhess, mint a kifutók modelljei, vagy éppen Sándor Orsi műsorvezető, aki minden eddiginél jobb formában van, hiszen már próbálta az új vibrációs edzésformát: a StretchingVibrot.

A StrechingVibro edzéseken elsősorban a comb, fenék, csípő területén levő izmokra koncentráltok. Ezt egészíti ki a kar, és a has bőrének feszesítése. Az edzéseket azoknak is kifejezetten ajánlják a szakemberek, akik írtóznak a kemény, megerőltető kardió tréningektől. “A StrechingVibro egy 30 perces tréning, melynek során 30-40 másodpercnyi gyakorlatokat végzünk a vibrációs tréneren. Kis mozgásokkal átmozgatjuk a célterületeket, majd az összes izomcsoportot jó hosszan le is nyújtjuk” – magyarázza a tréning kidolgozója, Magyar Orsolya személyi edző.

A nyújtás idejét és intenzitását hétről hétre fokozzák. Eközben a hagyományosnál hatékonyabban ég a zsír, oldódnak a lerakódott méreganyagok, és a nyújtás nagy előnye, hogy hihetetlenül jó hatással van a bőr feszességére. A vibrációs gépen alkalmazott tréning alapja az Anderson-féle progresszív nyújtás, mely az alakformálás mellett az izomzat egészségét is szolgálja. Hetente 2-3 edzést javasolnak a szakmeberek. Ezalatt alkalmanként kb 300-400 kalóriát éget majd el a szervezeted, ez éppen annyi, amennyit egy 1-1,5 órás aerobik órán tudnál leküzdeni magadról.

“A futás és az aerobik nem célzottan a cellulitra megy, a StrechingVibroval azonban kifejezetten az apró gödröcskék, narancsbőrös felületek ellen vesszük fel a harcot” – folytatja a VibroCity trénere, és rögtön hozzá is teszi, hogy a hatékonységhoz elengedhetetlenül fontos a folyadékbevitel, hiszen a kiszabadított méreganyagok enélkül nem tudnak távozni a bőröd alól. Nem elég újból hangsúlyozni tehát, hogy napi2,5 liter vízre mindenképpen szüksége van a szervezetetdnek a normális működéshez.

A StrechingVibro, a méregtelenítés és a nagy nyári átalakulás is hatékonyabb, ha hetente egyszer infraszaunázással egészíted ki a VibroCityben személyre szabott edzésprogramodat. Az étrendeden csak annyit módosíts, hogy több zöldséget, gyümölcsöt és olajos magvat iktatsz a menüdbe. Ezen kívül még egy kis jótanács edzőnktől: semmibe sem kerül, ha mindig egy buszmegállóval előbb szállsz le, és egy kicsit többet gyalogolsz munkába jövet-menet. A StrechingVibro 30 perces rapid edzésén úgyis behozod az időveszteséget, a strandon kapott elismerő pillantások pedig mindenért kárpótolnak majd!

Forrás: elixironline.hu