Vannak a macsók, mint Bruce Willis, vagy Mel Ginson. Ők örökké a nők kedvencei lesznek. Vagy vannak a régi kort idéző úriemberek, mint Roger Moore vagy a legújabb divatot követő metroszexuális pasik, mint Orlando Bloom. De kinek milyen kell?

Először is vegyük szemügyre a macsó pasikat. Milyen ismérvek jellemzik a tesztoszteronnal „felturbózott” férfi mivoltukat túlzottan mutogató pasikat? Öltözködésüket tekintve izom póló, farmernadrág és bőrdzseki jellemzi őket. Általában edzőtermekben szívesen töltik az idejüket, és előszeretettel flörtölnek a nőkkel. Partnerválasztásnál fontos számukra, hogy a nő otthon legyen a konyhában. És miről lehet őket felismerni? Kidolgozott felsőtestükről, barna bőrükről és kopaszságukról.

Az úriemberek igazi gavallérok. Szeretik kényeztetni a nőket, udvariasak. Mindig kifogástalanul öltözködnek, ismerik az illemszabályokat. Előfordulási helyük a klubok és a kávéházak. Felismerni sármos, elegáns öltözékükről, mindig jól fésült frizurájukról lehet őket.

És végül a mai kor férfiideáljai, a metroszexuálisok. Azt mondják, ha sokáig ők lesznek az ideálok, akkor a nőknek meg kell tanulniuk udvarolni, hiszen ez a férfifajta előszeretettel zsebeli be a nők bókjait, elvárja, hogy a hölgyek kezdeményezzenek. Ők a „cuki” pasik. Nagyon trendik, és mindig a legújabb divatnak megfelelően öltözködnek. Áltatában uniszex ruhákat hordanak. Ők azok a pasik, akik szívesen töltik az idejüket szépségszalonokban. Akár még egy csöppnyi sminket is elviselnek. Szeretnek vásárolni, kozmetikusnál, fodrásznál ülni.

Így tehát hölgyeim, van bőven miből válogatnunk. Csak döntenünk kell.

Forrás: harmonikqusno.hu