Bár igen tetszetős, mert kiemeli a popsi formáját, a szakemberek többsége mégis óva int a rendszeres, hosszan tartó tanga-viseléstől. De miért?

A tanga éppen már túl van a harmincadik születésnapján, ezért nem mondhatnánk, hogy csak futó trendként tűnt fel a fehérneműviselet történetében. A nőket igencsak megosztja, van, aki szinte el sem tudja képzelni, hogy a normál fazont hordja, mások viszont egyenesen rosszul vannak a tangától. Tény, hogy a férfiak között már nehezebben találunk olyat, aki inkább a teltebb fenekű bugyikat részesítené előnyben a nőkön, ám jobb ha tudod, milyen kockázatokat vállalsz, ha Te is szívesen bújsz popsiba vágó fehérneműbe!

Válassz okosan!

A normál bugyik és a tangák között alapvető különbség, hogy a tanga hátsó pántja szorosan illeszkedik a hüvelybemenethez és a végbélnyíláshoz, aminek köszönhetően kiváló összeköttetést jelent a kórokozók számára. A vécé használata után, akármilyen alaposan törlöd is meg magad, marad néhány bajkeverő az intim részeken, amik a szoros bugyifazon miatt könnyebben bejuthatnak a hüvelybe, és különféle fertőzéseket okozhatnak. Tetézi a bajt, ha a tanga műszálas anyagból készült, mert az - különösen a nyári hónapokban - fokozza az izzadást. Az így létrejött nedves közeg ideális a kórokozók szaporodásához, és a vándorlásukat is megkönnyíti. Szintén az ő malmukra hajtja a vizet, ha szoros nadrágot vagy nejlonharisnyát is viselsz!

5 tangatipp

Ha szeretnéd elkápráztatni a párodat, aki odavan a tangáért, akkor inkább csak az attrakciót megelőzően bújj a falatnyi bugyiba, ne viseld azt egész nap!
Inkább pamut darabokat válassz műszálasak helyett - ma már ezekből is lehet szép, csipkés fazonokat kapni!

Csökkentheted a fertőzésveszélyt, ha a bugyikat intimszappannal mosod és napon szárítod!
Ha teheted, nedves törlőkendővel tisztálkodj vécépapír helyett a toaletten, ha nincs lehetőséged bidé használatára!

A szennyes bugyikat - akár tanga, akár normál fazonú - gyűjtsd egy külön textilzsákban a szennyeskosárban, hogy ne érintkezzenek a koszos zoknikkal vagy például a pasid focizós pólójával!

Forrás: elixironline.hu