Az igazán izgató, vad szeretkezést sokan nem merik bevállalni otthon, a jól megszokott partnerükkel, hanem inkább egy alkalmi szerető oldalán bravúroznak.

Amikor egy összeszokott páros tagjai szexuális életükről mesélnek, gyakran számolnak be arról, hogy repertoárjuk nem túlzottan színes, néhány jól bevált testhelyzetet alkalmaznak csak egymás kényeztetésére, rosszabb esetben szeretkezésenként csak egyet, amitől aztán hamar monotonnak érezhetik a hálószobában töltött órákat. Pedig a szexuális élet felpezsdítése igen fontos lenne, hiszen - sok egyéb mellett - ez az egyik alappillére a harmonikus kapcsolatnak.

Többen beszámoltak arról, hogy vágynak a változatosságra, kíváncsiak arra, milyen lehet új pózokat, eszközöket, technikákat kipróbálni az ágyban, de ezzel valami miatt nem hozakodnak elő a párjuknál. Gondolatban sokszor végigélik az izgalmas erotikus kalandokat, de a megvalósításra nem kerül sor. Legalábbis egy darabig... Aztán amikor a kiváncsiság veszi át az uralmat, és a kisördög folyton ott motoszkál a gondolataikban, könnyebben engednek a csábításnak, és egy harmadik féllel valósítják meg mindazt, amire titkon annyira vágynak.

Kiscicából vadmacska

Ha a nő az, akit szexuális kiváncsisága hajt más karjaiba, általában sokkal szenvedélyesebben szeretkezik, mint ahogyan azt megszokott partnerével teszi. Teljesen felvillanyozza az újdonság varázsa és átadja magát az élvezeteknek. Szívesen veszik kezébe az irányítást, ezért előnyben részesítik azokat a pozitúrákat, amikben ők lehetnek felül. Különösen kedvelt az a verzió, amikor a férfi félig ülve, kinyújtott lábakkal helyezkedik el az ágyon, a nő pedig vele szembefordulva lassan ráereszkedik a férfiasságára. Ez a testhelyzet lehetővé teszi a szemkontaktust, és az érzékenyebb testrészek érintését a behatolás közben.

Ruhában, állva

A szeretők szenvedélye sokszor annyira a tetőfokára hág, hogy légyottjaik első perceiben egymásnak esnek, csak hogy minél hamarabb birtokba vehessék a másik testét. A fix partnerrel ilyen az évek múlásával csak a legritkább esetben fordul elő, a kapcsolat hajnalán persze természetes, de később valamiért feledésbe merülnek a mohó szerelmeskedések. A titkos szeretők gyakran adják át magukat az élvezeteknek álló testhelyzetben, sokszor felöltözve, csak az intim testrészeket hozzáférhetővé téve.

Gátlások nélkül

A szeretőjével mindenki sokkal merészebb, és a ruhadarabjai mellett a gátlásait is levetkőzi. Sok nő számol be arról, hogy alkalmi partnerével olyan dolgokat is kipróbált, amit otthon pironkodva visszautasított. Ilyen a szeretkezés kutyapózban (hüvelyi behatolással) vagy a bátrabbak az anális szexre is igent mondanak. A bejáratott párok a 69-es pózban csak ritkán szereznek egymásnak örömet, a szenvedélyektől vezérelt szeretők azonban ezt is szívesen bevetik az őrületes gyönyörért.

Forrás: elixironline.hu