Legyen szó randevúról, vagy akár üzleti megbeszélésről egy férfivel, az első találkozáskor keltett benyomást nagyban befolyásolja a külső megjelenés. Az alábbi kutatásban hat dolgot veszünk górcső alá, amit a férfiak már az első találkozáskor biztosan észrevesznek rajtunk.


1. A mosoly és a fogak

Vajon kedves és bájos a mosolyunk? Vagy furcsa és erőltetett? Esetleg az egész délben elfogyasztott menü ott van a fogainkra ragadva, arról árulkodván, hogy a fogselymet távolról sem ismerjük? Szerencsés tehát, ha a fogsorunk mindig ápolt és tiszta, és ez nemcsak az egészségünk szempontjából fontos, hanem a férfiakra is jó benyomást tesz.

2. A haj

A férfiak nem tudják, mit jelent a festéstől töredező hajvég, vagy akár a lenövés. Azt viszont mindenképp észreveszik, ha hajunk selymes, fényes, ápolt és jó illatú.

3. A dekoltázs

Igen, a férfiak szeretik a mély dekoltázst. Ennek ellenére ez nem azt jelenti, hogy minden alkalommal a köldökig ki kell gombolnunk a blúzunkat. Tudni kell, hova mi illik, és az alkalomhoz öltözni. Az első randikon amúgy sem szerencsés, ha a kiszemelt pasi nem ránk, hanem a dekoltázsunkra figyel egész este.

4. A smink

A túl sok smink ijesztően hat a legtöbb férfi számára. Ne akarjunk úgy kinézni, mint Joker felesége a Batman visszatérből. Az apró hibákat ne akarjuk sok festékkel eltüntetni, mert a férfiak kevésbe jó megfigyelők, így azokat úgysem veszik észre.

5. A bőr

A legtöbb férfi nem veszi észre azokat az apróbb bőrhibákat, amiket a nők órákig képesek nézegetni a tükörben. Az agyonszoláriumozott, kiszáradt bőrt viszont sok férfi nem szereti.

6. A táska

A nők imádják a nagy táskákat. Minden belefér. Harisnya, szendvics, fertőtlenítő, kiskutya, ásványvíz. Lehet, hogy praktikusak, de a férfiak számára azt sugallják, a viselője túl sok odafigyelést, törődést igényel. A táskánk legyen csinos, praktikus, lehetőleg ne legyen túl nagy (különösen előnytelen az óriás táska az alacsony nőknél) sem túl kicsi, a legjobb ebben az esetben az arany középút..

Forrás: gondtalanfogamzasgatlas.hu