Még a legforróbb szenvedély is elmúlik, ha gond van a hálószobában. Mi a teendő ilyenkor? Házi praktikákhoz folyamodni vagy a másik arcába vágni hibáját?

1. Mindig ugyanúgy...

Bárkinél előfordulhat, hogy ragaszkodik egy bizonyos pozitúrához, és csak abban a helyzetben képes igazán élvezni a szexet. Ezt hosszabb távon sokan unalmasnak tartják, mert bármennyire is kellemes egy adott pozícióban, az biztos, hogy a szenvedélyt hamarosan a megszokás váljta fel!

Mi a teendő? Legyetek rugalmasak és kísérletezzetek újabb és újabb pozíciók kipróbálásával! Ne legyenek azoban túlzott elvárásaitok, vezessen csak a kiváncsiság. Egyszer csak rá fogtok találni egy olyan pozicióra is, amely robbanásszerű orgazmust eredményezhet!

2. Egy ágyban Néma Leventével

Szenvedélyes nő, csendes, halk férfival?! Kellemetlen lehet, főleg, mert az emberben végig motoszkál az az érzés, hogy valamit talán nem jól csinál és a másik kissé unatkozik mellette, és nem élvezi az egészet.
Mi a teendő? Érdemes egy kicsi elbeszélgetni a partnerrel. Elmondani neki, hogy jólesne valamilyen visszajelzés, ha szex közben egy kicsit megnyílna. Elmesélheted te is, hogy neked mi okoz élvezetet és mi a kívánságod. És persze, amint lehet, próbáljátok is ki ezeket a gyakorlatban is!

3. Túl gyors menet

Gyakori probléma az ágyban, hogy a férfiak többsége hamarabb jut el a csúcsra. Ha a partered együttműködő, akkor nincs gond, mert meg fog tenni mindent a közös örömért. Nagyobb gond, ha a férfi önző, vagy struccpolitikát folytat és hallani sem akar a dologról. Így jó, ahogy van, mondja. Nos, ebben az esetben ajánlatos elgondolkodnod, hogy meddig akarod te ezt így csinálni!

Mi a teendő? Érdemes az előjátékkal hosszan elidőzni, próbáljatok izgatottságban egy szintre kerülni. Ha a párod közben jobbban belelndülne, akkor állj le a kényeztetésével egy időre és kerülj te előtérbe. Így játszadozva utoléritek majd egymást az izgalmi fokozatokban!

Forrás: elixironline.hu