Videók tömkelege
Egyetlen nap alatt átlagosan 260.000 videót töltenek fel a felhasználók a közösségi oldalra. Kevesebb mint 4 nap elég az egymillióhoz!

Valódi fotódömping
Ezidáig több mint 80 milliárd fotó került fel a Facebookra! Mindez papírkép formájában egy egész hegységet beborítana!

Segít lefülelni a rosszfiúkat
A bűnüldözésben számtalanszor segített már a közösségi oldal, hogy elkapják a tetteseket vagy terhelő bizonyítékokra bukkanjanak a rend őrei.

Milliókat hozott a konyhára
A Facebook megalkotója, Mark Zuckerberg egyike a világ legfiatalabb milliomosainak - talán még az unokáinak sem lesznek filléres gondjai!

Függőséget okoz
Bizonyított tény, hogy a Facebook függővé tehet. A tengerentúli szakemberek nevet is adtak a jelenségnek: FAD, azaz Facebook Addiction Disorder.

Az erősebb nem belehúzott
Egyelőre úgy fest, hogy a regisztráltak nagyobb része az erősebb nem táborába tartozik, de ami azt illeti, a nők sincsenek túlzottan lemaradva.

Felfoghatatlan mennyiségű felhasználó
Igen népes a Facebookozók tábora: több mind 500 millióan döntöttek úgy, hogy csatlakoznak ehhez az egyre népesedő táborhoz.

Sok kapcsolatot tönkretesz
Egyre több párkapcsolati probléma és szakítás forrása a túlzásba vitt Facebook-használat.
Havonta átlagosan 3 eseményre kapunk meghívást.

Egy átlagos felhasználónak 130 ismerőse van, havonta 8 új kapcsolatot köt, naponta több mint 1 órát tölt az oldalon és 12 csoporthoz csatlakozott.

A leggyakoribb név
A Facebookon leggyakrabban előforduló név a John Smith. Ma már elérhető egy olyan alkalmazás, ami megmutatja, belőled hány van a Facebookon!

Forrás: elixironline.hu