Tiniként örülünk, ha idősebbnek néznek minket. Aztán ez olyan harminc táján elkezd megváltozni, már akkor húzzuk ki magunkat büszkén, ha a valós korunk alattinak tippelnek minket, hiszen ez visszajelzés, hogy fáradozásaink a jó megjelenésért nem hiábavalók. Íme néhány tipp, hogy ha nem is irreálisan sokkal, de a lelkünket kenegető 1-5 évvel fiatalabbnak tűnjünk.

Csínján a hajfestéssel

Szőkék a tincseid, és te még rendszeresen rá is hidrogénezel? Ne vidd túlzásba, ugyanis a hajad így pont a fiatalossá tevő ragyogását vesztheti el, amire annyira vágysz. Azonban nemcsak a szőkével érdemes óvatosan bánni, hanem a sötétebb színekkel is, a túl sötét árnyalatok ugyanis természetellenesen hathatnak.

Korrektúrázz

Akarjuk mondani, korrektorozz – és ne csak a szemek alatti karikák elrejtésére használd. Egy kis korrektor a szem külső és belső sarkára, az orrcimpák külső részére, az ajkak végébe, és az arc feszesebbnek tűnik.

Csomagold megfelelően a kebleidet

A megfelelő melltartó viselése tartást ad a ciciknek, jelentős mértékben javítva a megjelenésünkön. Tudjuk, hogy a piacon 500-1000 Ft-ért is lehet melltartót kapni, de gondold végig, hogy valóban elég minőségiek-e ezek a darabok, és hogy az esztétikai érték mellett az egészségedet is véded-e velük?

Fényezd az ajkad

Előbb-utóbb az ajkainkon is mutatkozni kezdenek az idő múlásának vitathatatlan nyomai. Sokan sötét, matt színekkel próbálják meg leplezni ezt a tényt. Nem sok sikerrel, ezek az árnyalatok pont az ellenkező hatást érik el. Helyettük a rózsaszín szájfények között keresgélj, melyek teltebbnek, fiatalabbnak, puhábbnak mutatják az ajkakat.

Felejtsd el a púdert

A kor előrehaladtával az arc bőre egyre szárazabbá válik. Ha erre még rápúderezel, akkor ne csodálkozz, ha pergamenszerűvé válik a végeredmény. A jó öreg púder helyett próbálj ki színezett hidratáló formulákat, és a pirosítók, bronzosítók esetében is válts krém állagúakra.


Forrás: donna.hu