Szex a csillagjegyek szerint2010. május 28. Aki tudja, mire vágyik a másik, mi indítja be, és hogyan fejezi ki az érzelmeit, az birtokolja a hódítás és a megtartás kulcsát. És mivel a csillagok ebben is a segítségünkre vannak, most megosztjuk veled a zodiákus jegyeinek legfontosabb jellemzőit – a szexben.


Kos
A Kos imádja a szexuális örömöket, és számára a szex egyfajta vadászat. Meglehetősen fizikai szerető, nem ismer félelmet, és akár egész éjjel bírja energiával. Olyan partnerre van szüksége, aki ki tudja őt elégíteni. Az örömök utáni kutatásban mindenfélével szeret kísérletezni, ami azt jelenti, hogy nyitott hozzáállású szeretővel érzi csak jól magát.  A domináns partner nagy valószínűséggel a Kos lesz a kapcsolatban, és bár a mentális aspektusra is igénye van, a legfontosabb a szexben számára mégis az erotika. Nem rajong az előjátékért, jobban szeret egyből a dolgok közepébe vágni.

Bika
Igéző egy csomag, tele meglepetéssel és mókával. Szexuálisan annyira vonzó tud lenni, hogy nehezen tud neki bárki ellenállni… Imádja az előjátékot, lehetőleg minél hosszabban, annál jobb. Intenzív partner, és megadja a módját a szeretkezésnek, akár egész éjjel. A Bika szeret tökéletes hangulatot teremteni a szexhez a fantázia és a csábítás eszközei és minden játékos dolog szerepet kap ilyenkor. Gyakran a mindennapi életből való kiszakadás eszközeként használja a szexet, és aki egy Bikát akar boldoggá tenni, az legyen mindig együttműködő és lelkes.

Ikrek
Változatos, érdekes teremtés, aki az olyan szexuális együttlétet élvezi, ami jobban ingerli az elméjét és a testét, mint a lelkét. Olyan partnert kedvelnek, aki változatos, kísérletező kedvű, és mindig a kielégülésre törekszik. Ettől még az Ikrek kifejezetten szereti időnként a kocsi hátsó ülésén előadott gyors menetet. Többnyire azonban számára a szex egy szellemi sport: az aktus a fejben kezdődik, és onnan halad lefelé, majd szétárad az összes porcikájába. Az Ikrek folyamatosan a tökéletes szeretőt keresi, és a tökéletes szexuális élményt. Valami különlegeset akarnak, és valamit, ami kiteljesedést hoz számukra. Végül is nem nagy igény…

Rák
A szex egy Rákkal olyan, mint bármi más velük kapcsolatban: egy lassú és érzéki tánc, ahol ha a megfelelő mozdulatokat teszed, elképesztő élményben lehet részed. Kétségkívül nagyon emocionálisak, és a szexre is érzelmi szemszögből tekintenek. Ezzel együtt, ha egyszer felizgatod, onnantól az képes elveszíteni az eszét, és hihetetlen szenvedélyt átélni. Színtiszta gyönyör mindkét fél részére. A Rák általában jó intuícióval rendelkezik, és képes ráérezni, mit akar a partnere. A Rákok feminin oldala leginkább a hálószobában mutatkozik meg, ami azt jelenti, hogy különösen izgatónak találják a passzív szerepet. Számukra a szex egyenlő a szerelemmel és a gondoskodással, úgyhogy alkalmi kalandokra nem igazán alkalmas a Rák jegyű ember.

Oroszlán
Vad élmény, tele izgalommal – erre számíthat az, aki egy Oroszlánnal bújik ágyba. Leginkább az akcióra vágyik, és ha a másik fél kezdeményez, annak még jobban örül. Imádja dominálni a partnerét, ugyanakkor minden új és izgalmas dolgot örömmel fogad, és készségesen játssza a szolgát is. Az Oroszlán teljesen felizgul attól, hogy partnerét végre meztelenül látja, és el is mondja, mennyire gyönyörűnek találja a másikat. Ezt utána tettekkel is bizonyítja, hiszen imádja a csábítást és az előjátékot, és szinte hiúsági kérdést csinál abból, hogy partnerének igazán felejthetetlen élményben legyen része.

Szűz
Finom, gyengéd, érzékeny szerető, akinek a partner kielégülése a legfőbb szempont. Szeretik életre kelteni a fantáziavilágukat, és arra törekszenek, hogy az élmény tökéletes legyen. Hálószobájuk valószínűleg egy szépen dekorált, hangulatos szerelmi fészek, imádják a hangulatfényeket és a halk zenét szerelmeskedés közben. A Szűzben lakozó szolga szívesen megtesz bármit, amit a szeretője kíván, ha pedig a partner képes kihozni a Szűzből az érzéki énjét, a jutalom egy felszabadult, mindenre nyitott szerető lesz. A szexuális fantáziáikról nem szeretnek beszélni, és alapvetően szégyenlősek. Ám az a partner, aki megérti a Szüzet, és művészi csábítással képes egyre beljebb hatolni a lelkébe, hihetetlen kincsekre bukkan odabent.

Mérleg
A levegős jegyek számára a szex inkább egy mentális dolog, és ez alól a Mérleg sem kivétel. Elképesztően szenvedélyes, és nehéz lépést tartani vele. Csak a legbátrabbak jelentkezzenek egy ilyen kalandra! Rámenős szerető, akivel a szex igen vad élmény tud lenni. A Mérleg imádja, ha partnere vonzó és különleges, hiszen úgy érzi, ő is ugyanezt nyújtja a partnerének saját személyében. Szereti az előjátékot és a csábítást, és rengeteget beszélget, hogy igazán felforrósítsa a vibrálást, mielőtt a tettek mezejére lép.

Skorpió
A zodiákus szexistene nem kis kihívásnak kell, hogy megfeleljen: az összes jegy közül őt tartják messze a legnagyobb élménynek a hálószobában. A Skorpió szexuális hozzáértése és késztetése legendás. Szinte túlzott természetes libidója, és az érzéki örömök iránti szenvedélye teszi nagyszerű szeretővé, aki ráadásul jobban szeret adni, mint kapni – bár az utóbbit sem veti meg. A változatosság nagyon fontos számára, ez fűszerezi meg a szexuális életet. A Skorpió szereti előre kitalálni, mit és hogyan fog tenni, és van néhány bevett koreográfiája, amivel maximális kielégülést tud nyújtani partnerének. Nem fárad el, és egy szerűen nincs kedve abbahagyni a szexet. Egy dolog van, amit viszont mindig, minden körülmények között igényel: az előjátékot.

Nyilas
Számára a szex színtiszta szórakozás, és egy szenvedélyes élmény, aminek viszont semmi köze az érzelmi kötődéshez. A Nyilas mindig készen áll egy kis hancúrozásra, és nem szégyellős. Szereti, ha minél több erotikus élményben van része, és előnyben részesíti a változatosságot. Hatalmas libidója leginkább egy kecses, művészi hajlamú szeretőnél talál kielégülést, ezt a tulajdonságot nagyra értékeli. Szívesen próbál ki új dolgokat, és bármilyen kétértelmű megjegyzésnél azonnal a szexre asszociál. Mivel nem merül el a szex érzelmi mélységeiben, szívesen beszélget partnerével – akár közben, akár utána, levezetésképp.

Bak
Bár szégyellősnek vagy visszafogottnak mutatkozik, emögött a külső mögött a legszenvedélyesebb, szexuálisan legaktívabb szeretőt találod, aki alig várja, hogy felfedezzék. Ez a gyakorlatias föld-jegy nem vágyik különleges dolgokra: a klasszikus, takaró alatti összebújás neki pont megfelelő. Leginkább az indítja be, ha boldog és harmonikus a párkapcsolata, hiszen számára a szex és a szerelem annyira kéz a kézben járnak. Kitartó, szenvedélyes és hűséges szerető, úgyhogy bárki is a partnere, az garantáltan jól fogja érezni magát vele. A Bak a megértő, erős és vonzó partnert szereti, aki mellet biztonságban érezheti magát. Imádja az előjátékot, és legszívesebben mindig felül lenne.

Vízöntő
Számára a szex sokkal inkább jelenti két szív és két elme összekapcsolódását, mint pusztán szenvedélyt és jó időtöltést. A Vízöntő meg kell, hogy tudja osztani gondolatait a partnerével ahhoz, hogy a hálószobában kialakulhasson köztük a harmónia. A természetes kíváncsisága arra sarkallja, hogy mindenféle kísérletezésbe fogjon a lepedő redői között, úgyhogy légy résen! Olyan partnerre vágyik, aki odaadó, szeretetteli, és nyíltan meg lehet vele beszélni bármit, anélkül, hogy a másiknak az kényelmetlen lenne. Az őszinteség és a hűség számukra mindennél fontosabb. Ha egyszer megbíznak valakiben, felszabadul bennük a kreatív szexualitás.

Halak
A Halak számára a szex igazi érzelmi dolog, ahogy szinte minden más is az életükben. Érzéki és kreatív szerető, aki imádja a játékos szexet, és állandó fantáziák között él. A Halak hálószobájában szégyenlősségnek nincs helye. Étvágya hatalmas, és szereti a dolgokat állandó mozgásban, változásban tartani. Leginkább a váratlan, különleges fantáziálással lehet felhúzni: csak mondd neki, hogy „képzeld el,…”, és már egész éjszakára a tiéd. És mivel a Halak is szeret a partnere kedvében járni, a megfelelő párosítás szikrázik a szexuális feszültségtől. A vad és nedves Halak kedvenc játéka pedig a vízben való szex.