Nincs egy rongyom se! – ugye ismerős. Ez a mondat alapvető tartozéka a nőknek. Néha valóban kifogyunk az ötletekből, és ránk férne egy kis inspiráció. Ehhez nem kell divat őrültnek lenni, egyszerűen csak nőnek.

Valld be nyugodtan, nem egy olyan alkalom volt már, amikor csak álltál a – kiürített – szekrényed előtt, tanácstalanul. Az egész ruhatárad az ágyon, vagy valahol a szobádban landolt. Többször elhatároztad, hogy inkább nem, vagy pucéran mész – úgy legalább hatásos lesz a belépőd. Ha most is éppen egy ilyen válságon mész keresztül, akkor nyiss meg egy új fülecskét a böngésződben, és pötyögd be a következő blogok címét, mert ötletekből náluk nincs hiány. Legyen szó akár eleganciáról, street style-ról vagy az első randiról.


 A The Sense Co. nemcsak egy blog, hanem egy márka is egyben, aminek anyja és megteremtője Molnár Dorka, stylist. Az egyedi elegancia és a bohém stílus esszenciája.

Nemcsak outfitek hadával találkozhatsz az oldalon, hanem öltözködési tanácsokkal, a gardrób elengedhetetlen elemeinek listájával, illetve a legfrissebb trendekkel és must havek-kel is.

Ha mégis elakadnál, nyugodtan kérdezz Dorkától az Ask.fm-en, vagy olvasd el a Build a Style című cikkét, amiből lépésről lépésre megtanulhatod, hogyan alakítsd ki saját, egyedi stílusodat.

Plus Size Life

Judit 2010-ben döntött úgy, hogy elmerül a blogok világában. Elsődleges célja, hogy felhívja a méretesebb leányzók és nők figyelmét arra, hogy nem a méret a lényeg. Fontos, hogy merjetek öltözködni! Vessétek bele magatokat, és inspirálódjatok! Lessétek el az izgalmasabbnál izgalmasabb szetteket, vagy éppen a kifinomult és elegáns összeállításokat különböző divatmagazinokból, plus size bemutatókról és persze Judittól.

Passion for Fashion

Tinédzserként – és gyakran még a húszas éveinkben is – meggyűlik a bajunk a ruhákkal. Van aki potenciális divatikon, egyszerűen a vérében van, mit és hogyan kell viselni, mi áll jól neki és mi az, amit messze el kell kerülnie. Van, aki kihasználja ezt az adottságát, és segít eligazodni a divat útvesztőiben, és hát van, aki nem. Szofi egy átlagos lány – volt: „Sosem gondoltam, hogy én valaha blogot fogok írni, azt meg pláne, hogy ennyien fogtok olvasni.” Ma pedig már párosíthatjátok a Passion for Fashion-nel. Nagyon sok lány példaképévé vált. Nem is csoda, hiszen a személyes beszámolók, a kedves szavak és tanácsok, illetve a különféle outfitek – a vagány lázadótól a gyönyörű hercegnőig  – közelebb hozzák őt, amitől olyan, mintha egy barátnőtökkel cseverésznétek.

Valóban, néha betelik a pohár, és elveszünk a sok ruha közt. De ahogy Versace is mondta: „Te döntsd el mi vagy és mit akarsz kifejezni azzal, ahogyan öltözöl, ahogyan élsz!”


Forrás: ertunk.hu