Lenyűgöző, őszinte, nyílt, érdeklődő, kedves – ki ne szeretné, ha a tekintete ezeket a tulajdonságokat közvetítené róla a nagyvilágnak? A szempillák nagyon sokat tehetnek ennek a hatásnak az eléréséhez.

Manapság már számtalan féle-fajta szempillaspirál kelleti magát a boltok polcain, azonban a java részük egy problémát old meg, például csak hosszabbít, de közben nem vízálló. Egy-két ügyes trükkel azonban könnyedén túllendülhetünk ezeken a hiányosságokon.

Műszempilla hatás: vastagító +  hosszabbító szempillaspirál

Az igazán igényes műszempillák távolról se nyújtanak közönséges hatást, sokkal inkább igézők. Mondhatni, a hódítás elsőszámú fegyverei. Ha azonban nincs kedvünk a ragasztással bíbelődni és folyton attól rettegni, hogy vajon a helyükön maradnak-e az álpillák, akkor vastagító és hosszabbító szempillaspirálok kombinációjával érhetjük el a kívánt hatást. Először a pillák tövét vegyük kezelésbe a vastagító spirállal, majd apró, óvatos, alulról felfelé irányuló mozdulatokkal vigyük fel a hosszabbító formulát is.

Barbie tekintet: kiemelés + göndörítés

Te is szeretnél olyan ártatlan, nyílt tekintetet, mint amivel a Barbie-babák szemlélik a világot. Akkor mindenek előtt amennyire csak lehet, egyesével válaszd szét a pilláidat egymástól, például egy direkt ilyen célokra készült kefe segítségével, majd mikor ezzel megvagy, göndörítsd be őket.

Tartós pillák: vastagítás + vízállóság

Sajnos a vastagítás és a vízállóság ritkán található meg egy szempillaspirálba sűrítve, vagy ez a minőség rovására megy. Azonban ha először a szempillák testességét növelő formulát alkalmazzuk, majd erre visszük fel a vízálló réteget, akkor hangsúlyos pillákat kapunk, melyeknek a nedvesség sem árt.

Színes pillák: bármilyen szempillaspirál +  szemhéjpúder

A sötét szempillákon nem igazán látszódnak meg a színes spirálok. Ezt egy kétlépéses trükkel lehet kijátszani. Először vigyük fel a kedvenc szempillaspirálunkat a pillákra, majd mielőtt még megszáradna, egy ecset segítségével valami élénk színű szemhéjpúdert vigyünk fel rájuk. Biztosak lehetünk benne, hogy mindenki irigyelni fogja a sminkünket.

Forrás: donna.hu