Hernádi Judit nem szereti az ünnepeket, születésnapi köszöntése mégis jól sikerült az RTL Klub 8:08 - Minden Reggel című műsorában. A színművésznőt alaposan meglepte lánya, Zsófi és barátnője, Eszményi Viktória.

- Az ünnepek jók, csak nem kell feltétlenül mindig pontosan egy dátumhoz ragaszkodni. Szerintem az ünnepek akkor vannak, amikor éppen össze tudunk jönni. Vannak olyan kényelmetlen ünnepek, hogy már reggel ideges az ember, a karácsonyok is milyen nehezek... - kezdte Hernádi Judit, akinek lánya, Tarján Zsófi és barátnője, Eszményi Viktória együtt énekelte el a Happy Birthday-t az RTL Klub stúdiójában.
A színművésznő láthatóan meglepődött és örült a köszöntésnek. Viktória, akivel már húsz éve barátnők, kis növényekkel, míg Zsófi egy gyógyító erejű nyaklánccal lepte meg. Kiderült, az ezotéria egyiküktől sem áll olyan távol, sőt! Balatonon sokszor találkoznak, összeülnek beszélgetni.

- Mi ezt nagyon szeretjük. Ez egy szórakoztató, jó időtöltés. Kicsit kártyázgatunk, horoszkopizálunk. Ezek nekünk jó - mondta Hernádi Judit.

- Nagyon jó időtöltés. Amikor megkérdezünk dolgokat egy bizonyos eseménnyel kapcsolatban, jókat rötyögünk - tette hozzá Eszményi Viktória, aki egyébként Zsófinak is ki szokta rakni a kártyát és Hernádi Judit lánya elárulta: van, hogy pontosan úgy jön be minden, ahogy azt az énekesnő megjósolta neki.

Forrás: http://www.stop.hu