A füstölő segítségével könnyebb kapcsolatba kerülni a fénnyel és a bölcsességgel.

Minden egyéni életút szorosan kapcsolódik a spirituális úthoz. Nem mindenki van tudatában, de végül is minden kérdés az élet értelméről a fejlődésnek egy spirituális szakasza. Mindenkor mi határozzuk meg a tapasztalataink és felfedezéseink tempóját és minőségét ezen az úton. A fényhez és tökéletességhez vezető út természetesen nem mindig egyszerű. A mélyebb dimenziók megélése belső és külső nehézségekkel lehet összekötve. Gyakran egyszerűen mi magunk állunk a saját utunkba. Nagy kihívások várnak mindenkire, aki a megismerés izgalmas útjára szeretne lépni. Rituálékkal, meditációval, imákkal és füstölőkkel hangolódunk rá ennek és más világoknak a belső dimenzióira. A füstölő ebben egy metafizikai segédeszköz. Segítségével könnyebb kapcsolatba kerülni a fénnyel és a bölcsességgel. Könnyebben megnyitja lelkünket és a minket körülvevő földi teret az égi dimenzió számára.

A talizmánok használata is egy hatékony támogatás. Az életben sok dolog rendelkezik saját mágiával. Ezek lehetnek értékes ékszerek, közönséges kavicsok, vagy a mackó, amely gyerekkorunk óta elkísér. Hogy e földi tárgyakat segítsük a csodákban, egy különleges szertartás során megáldhatjuk vagy megszentelhetjük azokat. Ezzel energetikailag feltöltjük a személyes talizmánunkat. Ugyanakkor összekötjük magunkat a talizmánnal egy mély és láthatatlan spirituális szinten. Aki ilyen erőteljes támogatással lép a megismerés útjára, az kíváncsian várhatja, milyen új és izgalmas dolgok történnek az életében.

Az indiánoknál régi hagyomány a füstölés. Az Új-Mexikóból származó szent gyantát tartalmazó füstölőkeverék alkalmazásával egy kicsit részt vehetünk az indiánok természethitében és spirituális világában. Az idegen spirituális koncepciókkal való foglalkozás megnyitja a kaput a jobb megértés és a belső növekedés előtt. Az indián hitrendszerben a természet a legfontosabb, látható része a spirituális világnak. Az indiánok erős összeköttetésben érzik magukat minden fával és minden állattal. Ennek eredménye a természettel való tiszteletteljes és védelmező bánásmód. Ma a fenntarthatóság fontos fogalommá vált a világunkban, az indiánok mindig is így éltek. Ezekből a tapasztalatokból sokat tanulhatunk, és átültethetjük a gyakorlatba is közös Földanyánk örömére!

Forrás:impulsermagazin.com