Frissen préselt zöldség- és gyümölcsleveket készen is kapni,
de sokkal izgalmasabb és gazdaságosabb, ha magunk készítjük el ezeket a
frissítő italokat. Így legfeljebb a fantáziánk szabhat határt annak, hogy
milyen leveket fogyasztunk. Most adunk néhány ötletet!
Gyömbéres-grapefruitos répalé
Hozzávalók
2 grapefruit szeletelve
5 sárgarépa szeletelve
1 cm friss gyömbér
Elkészítés
A hozzávalókból gyümölcsprés segítségével készítsük el a
frissítőt.
Spenótos dzsúsz uborkával és zellerrel
Hozzávalók
120 g bébispenót
1 uborka
1 zellerszár
Elkészítés
Vágjuk nagyobb darabokra a zöldségeket, majd tegyük a
gyümölcsprésbe.
Céklás almadzsúsz mentával
Hozzávalók
1 kisebb cékla szeletelve
5 sárgarépa szeletelve
1 alma kimagozva, szeletelve
50 g mentaágacska
Elkészítés
Tegyük a hozzávalókat a gyümölcsprésbe, majd fogyasszuk
azonnal.
Kiwis-uborkás dzsúsz
Hozzávalók
8 kiwi
3 zöldalma
1 kígyóuborka harmada
1 cm friss gyömbér
friss mentalevél
Elkészítés
A gyümölcsöket és a zöldségeket vágjuk kisebb szeletekre,
tegyük gyümölcsprésbe és jégkockával tálaljuk.
Forrás: ellemagazin.hu
0 Megjegyzések