Új kampánnyal jelentkezik a Sugarbird márka. A Mutasd a városod! nevet viselő akciójuk során rászoruló gyermekeknek segítenek.

A Sugarbird idén több olyan kollekciót is megjelentet, melyekben a fiatalos divat mellett komoly üzenetekkel kampányolnak egy adott téma mellett. Például március tizenötödike alkalmából kijött a Talpra Magyar kollekció. Most a divat eszközeit segítségül véve, a Sugarbird egy fontos problémára hívja fel a figyelmet, és próbál megoldást találni: egyedi pólók árusításával fogják segíteni a rászoruló gyermekeket.

Hogy miről is van szó? Magyar hírességek, közismert szereplők csatlakoztak a „Mutasd a Városod!” névre keresztelt kampányhoz. A közszereplők erre az alkalomra tervezett, egyedi, korlátozott számban megjelenő pólókkal fogják népszerűsíteni szülővárosukat. A megálmodott dizájnt Miss KK, street art művész fogja megvalósítani, aki így a Cukormadár egyik újabb vendégtervezőjévé lépett elő.


„Nagyon fontos számomra, hogy minden szezonban „feldolgozzunk” valamilyen magyar vonatkozású témát. Imádom a magyar városokat, történelmüket, hangulatukat. Nagy álmom volt, hogy divat pólókon népszerűsítsük azokat. Úgy gondolom, hogy ez nem csak egy divattéma vagy trend, hanem annál jóval több. Már hosszú évek óta támogatunk rászoruló embereket, intézményeket. Idén azt szeretnénk, ha a rászoruló gyermekek arcára csalhatnánk mosolyt.” – nyilatkozta Jagasics V. Csonka Hedvig a Sugarbird tulajdonosa és vezető tervezője.

És kik is azok, akik csatlakoztak a kampányhoz? Vujity Tvrtko (Pécs), Tatár Csilla és Papp Gergő (Budapest), Kárász Róbert (Szigetvár), Dukai Regina és Cserpes Laura (Kapuvár), Rákóczi Ferenc (Újkígyós), Debreczeni Zita és Judy (Szolnok), Andor Éva (Debrecen), Kondákor Zsófi és Zimány Linda (Nagykanizsa), Gazdag Tibor (Nyíregyháza), Nagy Adrienn (Kecskemét), Varga Viktor (Békéscsaba), Tóth Vera (Tapolca).


A pólók eladásából befolyt teljes összegből gyermekruhák fognak készülni. Ezeket még a tavaszi időszak alatt el akarják juttatni azoknak a gyermekotthonoknak, akik segítséget kérnek. A csapat április harmadikától május harmincadikáig várja ezeknek az otthonoknak a jelentkezését az alábbi címen: Incefi Lili, +36-30-502-3236, lili@limecreative.hu.

Tehát, ha te is szeretsz jótékonykodni, vagy épp megtetszett a városodat ábrázoló pólók egyike, akkor a Mutasd a Városod! kampányt neked találták ki! Mi kíváncsian várjuk, milyenek is lesznek élőben a pólók, és reméljük, hogy sokan fognak e nemes ügy érdekében vásárolni.

Forrás: ertunk.hu