Elindult a találgatás, hogy kik töltik be a megüresedett mentorok helyét az X-faktor új szériájában. Keresztes Ildikó távozása után sokan Tóth Gabit tartják esélyesnek a női mentor posztjára, Malek Miklós helyett pedig az X-faktor nyerteseit Vastag Csabát és Kocsis Tibort - írja a hotdog.hu

Egyre több a titkolózás arról az RTL Klub csatornánál, hogy kik érkeznek a megüresedett mentorok helyére. A Blikk értesülései szerint a dal és zeneszerző Malek Miklós helyére az előző kettő tehetségkutató nyertesei a lehetséges befutók. Kocsis Tibor és Vastag Csaba karrierjük során már sok tapasztalatot szereztek, így esélyesek lehetnek.

Az X-faktor kreatív felelőse nem erősítette meg és nem is cáfolta a Blikk értesüléseit:

"Felmerültek az első két évad győzteseinek nevei is, mindkettő népszerű és sikeres előadó, számos slágerrel, klippel, sok-sok koncerttel a hátuk mögött. Jó a kommunikációs készségük és nagyon közvetlen személyes tapasztalattal bírnak arról, mit kell csinálni ebben a műsorban, hogy az eredményre vezessen."

Keresztes Ildikó helyére Tóth Gabit tartják az esélyesnek, ám még várni kell arra, hogy a csatorna felfedje az új arcokat.

Forrás: Hot Dog