Apai örömök elé néz a Szombat Esti Láz kiesett táncosa, Győrfi Pál, immáron negyedszer - tudta meg a Life.hu.

Nagy a boldogság az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének családjában, persze nem azért, mert Pali szombaton kiesett a műsorból. A szóvivő szinte a show kezdete óta tudja, hogy bővülni fog a családja, és erről először a Life. hu-nak beszélt.

Győrfi Pál felesége Adrien és nagyfia Dani minden szombaton az első sorban lévő asztalnál figyelték a szóvivő táncos produkcióit. A közvetlen családtagok közül ketten voltak jelen, de ők már tudták, hogy hárman izgulnak közvetlenül a színpad mellett az édesapa sikeréért.

"Már az elmúlt hetekben, amikor az újságírók feltették azt a kérdést, hogy a két gyereknél megállunk-e, úgy fogalmaztunk, ha a sors úgy akarja, hogy egy harmadik gyerekünk is legyen, akkor miért ne. Nem akartuk elkiabálni, sem megerősíteni és cáfolni sem az újabb gyermek érkezését, mert az a szokás, hogy amíg az első három hónapban jár a terhesség, addig nem beszélünk róla. De most már semmi okunk rá, hogy titkoljuk, hogy tovább bővül a Győrfi család. Ahhoz képest, hogy nem nagycsaládos, hanem inkább a munkájába temetkező típus voltam nagyon örülök a következő Győrfi csemetének, nagyon várjuk és nagyon fogjuk szeretni" - árulta el a táncoslábú szóvivő.

Forrás: Life.hu