Párkányi Évi tíz évvel ezelőtt megnyerte a Big Brothert, ám a hirtelen jött sikert és csillogást nem tudta feldolgozni, tizenhatmilliós nyereményét azonnal elszórta. Állítólag alig lehet ráismerni, egy év alatt majdnem húsz kilót hízott. A Kiskegyednek egy olvasó írt levelet, hogy Évit a kaposvári pszichiátrián látta.

Volt időszak, amikor még szép terveket szövögetett, férjre, igazi családra vágyott, miközben a Vendéglátóipari Főiskolára készült. Ám egyik sem sikerült. Mindig más mellett kereste a boldogságot, csak a férfiakban látta a támaszt. Ám ők csak hitegették és átverték. Párkányi Évi régi barátja nyilatkozott a Kiskegyednek.

- Most már én is elég borúsan látom a helyzetét. Nem is tudtam vele már régóta beszélni. Félek, talán most már képtelen lesz újra talpra állni - mondja BB Évi régi barátja, aki nagyon sajnálja a harmincegy éves nőt, mert úgy látja, hiábavalóak voltak az eddigi próbálkozásai.

A kórház orvosai és ápolói mindent megtesznek, hogy Évi újra a régi, életvidám legyen, de ahogy valamilyen javulást tapasztalnak nála, és felmerül, hogy esetleg hazaengednék, azonnal újra összezuhan. Mintha félne a felelősségtől, hogy el kell látnia magát - kisfiairól már nem is beszélve. Információk szerint egy éve nem javul a mentális állapota, így nem is hagyhatja el a kórházat.

Forrás: Stop.hu