Bálint Antónia otthonát a gyerekjátékok uralják, ugyanis kislánya, Babika előszeretettel pakolja szét kedvenc tárgyait a lakás összes helyiségében - írja a storyonline.hu

"A lakásban sok számomra fontos ereklye van, ezek mindegyike előkelő helyet kapott. Ezen kívül imádom a Babikáról készült fotókat is, ezért a nappaliban és a hálószobában is sokat tettem jól látható helyre" - mesélte Toncsi, akinek világos nappaliját a sötét színű bútorok teszik karakteressé. A tágas szobát a Szombat esti láz adásában táncosként is bemutatkozó Antónia igyekezett a lehető legjobban kihasználni. Az egyik részét egy kényelmes kanapé, a másikat egy nagy televízió foglalja el, az egyik sarokban pedig egy dolgozószobaként funkcionáló sarkot alakított ki.

A hálószobáját kislányával osztja meg Antónia, hiába van Babikának külön szobája, amelyben számtalan játék és mesekönyv sorakozik. "Együtt alszunk nagyjából másfél éves kora óta, mivel éjszakánként felsírt. Eleinte azzal próbálkoztam a védőnő javaslatára, hogy a rácsos ágya mellett éjszakáztam egy ágybetéten, de végül úgy döntöttem, hogy inkább aludjunk együtt a kényelmes nagy ágyon" - tette hozzá Toncsi, aki lakása elrendezésekor arra helyezte a hangsúlyt, hogy minél kényelmesebben tudjanak együtt élni kislányával.

Forrás: Story Online