A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
KOS: (március 21 - április 20.)

Remekül érzi magát a bőrében és ez csak úgy sugárzik is Önről, mellyel megfertőzi a környezetét. Használja ki, hogy telve van energiával és a hosszú hétvége kezdetével se tétlenkedjen. Ideje a tavaszi munkálatokba belefogni, ha más nem, a szobanövények hálásak lesznek azért, ha pótolja a földet, átülteti azokat. Tervezzen bátran közös programot a családtagokkal, most szívesen kísérik Önt végig a mai napján.

BIKA: (április 21 - május 21.)

A mai napon az érzelmei hullámvasúton ülnek. Az egyik percben még nyugodt, higgadtan fogad akár kellemetlen híreket is, a következő pillanatban azonban a legapróbb ellentmondásra is hevesen reagál. Gyakorolja az önfegyelmet. Ne feledje, hogy az otthona a háttér országa, ahol mindig feltöltekezhet energiával. Erre azonban csak akkor lesz módja, ha képes hosszabb távra is megteremteni a harmóniát és a meghittséget.

IKREK: (május 21 - június 21.)

A mai napon kreatív és szívesen mondja el az érzéseit valamint a véleményét. Ez lehetővé teszi, hogy mély beszélgetéseket folytasson a családtagjaival és régóta megbúvó feszültségek kerüljenek a felszínre. Megoldásokat keresnek a problémákra és meg is találják azt az utat, amely kivezetheti Önöket a hirtelen támadt válságból. Szükség volt már nagyon arra, hogy átbeszélhessék ezeket a kérdéseket, hisz komolyan mérgezték már az otthoni hangulatot.

RÁK: (június 22 - július 22.)

Kellemes hangulatban ébred és így lehetősége lesz jó pár elmaradását behozni, elintézni az eddig halogatott ügyeit. Zavartalanul tevékenykedhet otthonában, családtagja nem zargatják kéréseikkel. Mindennel halad is úgy, ahogyan elképzelte. Még arra is marad ideje, hogy kicsit megpihenjen, kezébe kerül végre egy könyv, melyet szintén régóta nézegetett a polcon. Jókor jött ez a pihenőnap, mely alatt tényleg ki is tudott kapcsolódni.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

Vágyik arra, hogy kimozduljon a négy fal közül, valahol szórakozhasson. Talál is program lehetőségeket, alig tud választani. Végül sikerül a napját kellemesen eltölteni, még azt is elfelejti, hogy pihenni is szeretett volna. Jóleső fáradtság önti el a testét, de ne feledkezzen meg a párjáról sem. Szeretne Önnel kettesben tölteni pár órát, és nem örülne neki, ha Ön ezt végigaludná. Egy kiadós beszélgetéssel ugyanis még tartozik neki.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

Feszültnek érzi magát, nem találja a belső egyensúlyát. Ez abból fakad, hogy a családban több nézeteltérés is a felszínre kerül a mai nap folyamán. Változatosságra, új kalandokra vágyik, melyet a párja nehezen tud elfogadni, saját kudarcaként éli meg, hogy Ön szívesen mozdul ki mások társaságában. Vonja be őt is azokba a programokba, melyeket ő is élvezhet, illetve kísérje el őt, ha valahova hívja. Könnyen szakítás lehet ugyanis abból, ha mindig külön utakon járnak.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

Ha néhány vad ötlet száguldozik a fejében, amelyek igencsak távol állnak a realitásoktól, akkor elérkezett a pillanat, hogy ezeket megvalósítsa. A mai napon kreatív és tele van lendülettel, használja hát ki az energiáit arra, hogy a megvalósíthatatlant valóra váltsa. Amennyiben úgy gondolta, Önben egy művész szunnyad, de attól tartott, a környezete csak kinevetné, nem értené meg, ne tétovázzon, meglepetésben lesz része, ha felvállalja önmagát.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

A mai napon mindenképpen keresse mások társaságát. Minden könnyedén megy, amit eltervez, árad Önből a kiegyensúlyozottság és a harmónia, mellyel pozitív hatást vált ki a környezetéből. Ez megerősíti abban, hogy érdemes nyitnia mások felé, hisz megértésre találhat és segítséget nyújthat, mely különösen jó érzéssel tölti el. Ahol felbukkan a mai napon, elsimulnak a konfliktusok és az emberek újra képessé válnak beszélgetni.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

Amennyiben Ön általában is hajlamos a szétszórtságra és az idegeskedésre, akkor a mai napon igazán önmagát fogja adni ezen a téren. Igyekezzen a belső feszültségét olyan tevékenységekkel levezetni, melyek komoly gondolkodást is igényelnek. Ha kikapcsolja agyának azt a részét, mely nem hagyja nyugodni, sokkal kellemesebben töltheti el a napját. Most ne rutin házimunkával kösse le magát, sokkal inkább forduljon a szokatlan, új dolgok felé.

BAK: (december 22 - január 20.)

Ha képes kedvesen közeledni az emberek felé, ugyanilyen pozitív hozzáállást tapasztalhat az irányukból. Új barátokra találhat, kellemes beszélgetésekben lehet része, ha leküzdi az Önben tomboló kétségeket és képes nyitottan fogadni a környezetéből érkező jeleket. Akár olyan új életszemlélettel is megismerkedhet, mely alapjában fogja megváltoztatni az életét. Hogy milyen tud azonosulni a hallottakkal csak azon múlik, mennyire képes befogadó lenni.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

Sokan érzik úgy, Önnel kell megosztaniuk legújabb ötleteiket, gondolataikat. Vállalja fel ezt a szerepet, még ha fárasztó is a hallgatás. Ha figyelmes, sokat tanulhat másoktól még akkor is, ha úgy gondolja, teljesen máshol tartanak az életükben, mint Ön. Miközben úgy gondolja, Ön ad útmutatót másoknak, sokkal inkább kap segítséget a saját életéhez. Például ahhoz is támpontot kap, hogyan lehet a kockázatot helyesen felmérni és minimalizálni.

HALAK: (február 19 - március 20.)

Felejtse el a munkájával járó gondokat és keresse elő rég nem látott barátai telefonszámát. Gyors egyeztetés és máris összehoznak egy remek kis napot. Átbeszélgetik, felidézik a régi, szép időket, mosolyognak a múlton. A tavasz az újrakezdés évszaka, talán Önnek is el kellene gondolkodnia azon, hogyan tudná az életét megújítani. Nem nagy lépésre kell gondolnia, de sok apróság színesebbé, frissebbé teheti a mindennapokat.