Idén is díjazták a legjobb divattervezőt, modellt, színésznőt, énekesnőt, műsorvezetőt és egy extra kategóriában a legsármosabb férfit a Glamour Women of the Year 2013 díjátadó gáláján, ahol olyasmi történt, ami eddig sosem. A legszexibb modell bugyivillantással vette át a díját.

Ismét díjazták az év legjobb nőit az egyik hazai magazin díjátadó gáláján, ahova idén is szép számmal érkeztek hírességek. Sarka Kata, akárcsak a Story-gálán, most sem viselt melltartót, hátán szexin kivágott ruhájával hamar a fotósok kereszttüzébe került. Orosz Barbi és Dér Heni is piros ruhával hívta fel magára a figyelmet, míg voltak olyanok, akik fittyet hányva az előírt dress code-ra, koktélruha és az öltöny helyett egyszerű utcai viseletben jelentek meg.

Fehér Balázs, a The Carbonfools énekese például sportcipőben, egyszerű nadrágban és egy pólóban vette át a díjat, ő lett ugyanis a hölgyek kedvence, azaz a legsármosabb férfi kategória győztese a Glamour magazin olvasói szerint.

Az év divattervezőjének Benes Anitát választották, az év legjobb műsorvezetője díjat pedig Szente Vajk adta át a mostanság szépségtippeket osztogató Takács Nórának.

Az év énekesnője díjat Lakatos Márk adta át.

- Szerintem az a legfontosabb, hogy ennyi fantasztikus énekes hölgyet láttunk. Egyet szeretnék kérni: tessék énekelni a fürdőszobában, a hálószobában, vagy az utcán, akkor is, ha hamis - mosolygott a stylist, aki egyébként mostanság A Nagy Duett című műsorban mutatja meg hangját.

Idén Muri Enikőnek tapsolt a közönség, aki nem akarta elhinni, hogy őt illette az elismerés, s zokogva vette át a díjat. Az X-Faktor sztárja köszönetet mondott az RTL Klub-nak, a tehetségkutató műsornak, a családjának, a ruhakészítőjének, a menedzserének és a rajongóinak is.

Az év modelljének Palvin Barbarát választották, aki betartotta ígéretét, miszerint, ha díjat kap, cigánykereket vet. A szexi modell nem hazudtolta meg magát: tűsarkú cipőben és felsliccelt ruhájában mutatta be a produkciót, amire eddig nem volt példa díjátadó alkalmával. A különleges bemutató közben Barbi bugyija is kivillant, ám ez láthatóan nem zavarta a modellt, akit egyébként a hétköznapokban gyakran kap fehérneműben lencsevégre a kamera.

Az év színésznője Tenki Réka lett, aki szerint ez az elismerés azt jelenti, hogy az emberek járnak színházba és néznek magyar filmeket.

A díjátadó gála a hagyományokhoz híven most is ékszerbemutatóval folytatódott, majd önfeledt bulival zárult. A táncparketten az X-Faktor sztárjai, Antal Timi, Oláh Gergő és Kocsis Tibor is feltűnt, de a különböző kategóriák jelöltjei is megjelentek a partin. Így például D. Tóth Kriszta, Éder Krisztián, azaz SP, vagy éppen Vastag Csaba.