Bár a mondás szerint csak a káposzta jó felmelegítve, gyakori, hogy ismét fellobban a régi szerelem. Ez a sztárokkal is előfordul.

A sikeres újrakezdésre jó példa Jessica Biel és Justin Timberlake kapcsolata. Négy év együtt járás után, 2011 márciusában szakítottak, mert a popsztár összeszűrte a levet Olivia Munn modellel. Júliusban azonban úgy döntöttek, hogy még egy próbát tesznek egymással. A kísérlet jól sikerült, így tavaly össze is házasodtak.
Hayden Panettiere is megbánta, hogy elengedte Vlagyimir Klicsko kezét, ezért két év mosolyszünet után, januárban igent mondott a bokszoló randi ajánlatára. Az újrakezdést Dubajban ünnepelték meg.

Nem működött második nekifutásra Bradley Cooper és Zoe Saldana kapcsolata. A pár féléves szünet után, tavaly szeptemberben jött újra össze. Együtt karácsonyoztak volna Párizsban, ám Zoe végül nem ért rá, és ezen összevesztek.

Heves szerelmi dráma zajlott tavaly Kristen Stewart és Robert Pattinson között. A két színész szakított. Az ok: a színésznő afférja a Hófehér és a vadász nős rendezőjével. Ősszel mégis kibékültek, ám ma már úgy tűnik, bealkonyult szerelmüknek, mindketten másnál keresik a boldogságot. Kristen újabban Arnold Schwarzenegger fiával randizik.

Senki nem jósol nagy jövőt Rihanna és Chris Brown újjáéledt szerelmének. Jó ideig titkolták, hogy ismét együtt vannak, hiszen csúnya véget ért a kapcsolatuk 2009-ben. Akkor Brown összeverte az énekesnőt, aki kórházba került. A férfi öt év felfüggesztettet, fél év közmunkát kapott, és távoltartási végzést hoztak ellene. Az énekesnő ennek ellenére úgy látja, bármi történt is, számára Brown az igazi. Bizonyára nem hallott arról a mondásról, hogy "kutyából nem lesz szalonna".

Forrás: Stop.hu