Bombaként robbant a hír, amikor kiderült, hogy Szőke Zoltán szerelmes lett egy kétgyermekes családanyába. Sokan úgy gondolták, csak fellángolásról van szó. A Barátok Közt szereplője fél év elteltével sem bánt meg semmit. Magánéletéről a hot! magazinnak adott exkluzív interjút.

- Egyre inkább elmélyül a szerelmünk Annamáriával, akivel abszolút azonos gondolati síkon vagyunk. Új életem kezdődött, új kapcsolatokkal, közös tervekkel. Ez a változás egy csomó újdonságot hozott. Azt vallom, hogy a mának kell élni, és megélni minden pillanatot, mert akkor óhatatlanul jól alakul a jövő. Az elmúlt hónapok során rengeteg dolog a helyére került, és kialakult egy mindenki számára élhető helyzet. Így nem mondhatom, hogy bármit is megbántam volna. Ennek ellenére, ha tudnám annak a módját, hogy a környezetemben ne bántsak meg senkit, aki érintve van ebben a történetben, még inkább dolgoznék rajta - vélekedik Szőke Zoltán, aki továbbra is ingázik Budapest és Újvidék között, ahol szerelme él a gyermekeivel.

A színész családjának időre volt szüksége, hogy megeméssze a történteket, de úgy tűnik, a nehezén már túl vannak.

- A fiaim felnőtt férfiként teszik a dolgukat, és ez olyan melegséggel tölt el, ami még a saját boldogságomon is felülkerekedik. Okosak, tehetségesek; végtelenül büszke vagyok rájuk - hangsúlyozta a Barátok közt sztárja.

Forrás: Stop.hu