Hozzávalók:
4 g porcukor
5 g szárított élesztő
235 ml langyos víz
310 g liszt
85 g kukoricadara
2 g só
15 ml olívaolaj

Elkészítés:
Egy pohárban keverjük össze a porcukrot, a vizet és az élesztôt, majd 5 percre tegyük félre. Egy nagyobb tálba szórjuk bele a lisztet, a kukoricadarát és a sót. Keverjük össze, és lassan adagoljuk hozzá a megfuttatott élesztőt, majd dolgozzuk tésztává. Ha kész, borítsuk ki egy kilisztezett deszkára és újra dolgozzuk össze. Tegyük egy kivajazott tálba, majd hagyjuk még 45 percig kelni. Aztán gyúrjuk át, hagyjuk állni újabb 5 percig, majd osszuk kétfelé. Mindkét tésztaadagot nyújtsuk ki kb. 23 cm átmérőjű koronggá, majd hagyjuk a tésztakorongokat újabb 20 percig állni. A tésztát pakoljuk meg ízlésünk szerinti feltéttel, és előmelegített sütőben 190 °C-on süssük kb. 15 percig.

Tanácsok:
Az alap recept itt van! Ízlés szerinti feltéttel máris kész! Szerintem így isteni finom a tészta:))

Elkészítési idő: 35 perc