A világ számos gyilkost hordoz a hátán és ez így volt korábban is, ami a legrosszabb, hogy egyeseknek több lehetőségük nyílt brutális gyilokságok százait vagy akár ezreit végrehajtani.

Összegyűjtöttünk a történelem szerintünk legveszedelmesebb gyilkosait, akik hidegvérrel nézték végig áldozataik szenvedéseit. Aki nem értene egyet az általunk összeállítottakkal az nyugodtan írja meg észrevételeit.

Delphine LaLaurie

LaLaurie egy szadista előkelőség volt, aki New Orleans-ban élt. A nő kegyetlenül megkínozta és kísérletezett fekete rabszolgáin.  Kegyetlenségére egy a házában kitört tűzvész derített fényt, amit nagy valószínűséggel két az ódon épület szalonjában leláncolt fekete férfi okozott, hogy végre fény derülhessen a házban történő dolgokra. A nőt korábban már feljelentette valaki, hogy nem bánik megfelelően a házában élő rabszolgákkal, de nem sikerült ezt bizonyítania az ügyben eljáró ellenőrnek. A tűz viszont megváltoztatott mindet. A kiérkező tűzoltók megtalálták az említett két férfit a szalonban, illetve az alagsorban és a padláson is találtak félholt és már halott embereket. Némelyik rabszolgának össze volt varrva a szája és éhen haltak, vagy valamelyik testrésze hiányzott. De akadt, akinek különböző plusz karok vagy lában voltak a testéhez varrva. Tehát nem csak hogy megkínozta a szerencsétleneket, de még valószínű, hogy kísérletezett is rajtuk. A tűzvész kitörése után hiába keresték a sorozatgyilkos nőt, elmenekült és soha nem találták meg.
Ilse Koch

A „Buchenwald szukája” ként emlegetett szadista és kegyetlen Ilse egy SS tiszt, Karl Otto Koch felesége volt, aki a buchenwaldi koncentrációs tábor parancsnoka volt. A nő nappal ostorral járkált a barakkok között és a számára nem szimpatikus embereket önkényesen megkorbácsolta. Kutyasétáltatás közben szokása volt terhes nőkre ráuszítani az ebeket. Gyakran kényszerítette a rabokat arra, hogy perverz szexuális aktusok közepette fajtalankodjanak egymással. Ilse gyűjteni kezdte áldozatai fejét, melyekből fali díszeket készített. Később pedig lenyúzatta a rabok bőrét, amelyből aztán könyvborítót, pénztárcát, kesztyűt varratott. Állítólag a különleges tetoválással rendelkező cigányok és orosz rabok voltak a nő gyengéi. Ilset 1947-ben fogták el és életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték, majd 1967-ban öngyilkos lett.
 Shirō Ishii

 A II. Világháború alatt a távol-keleti hadszíntéren a japán császári hadsereg 1932-ben megszállta Mandzsúriát. A Shirō Ishii orvos-tábornok által vezetett 731-es Víztisztító Alakulat Mandzsúriába települt, hogy a helyi lakosságot, valamint később amerikai és brit hadifoglyokat is feláldozva emberi kórokozókat tenyésszen. Sok ezer embert öltek meg leírhatatlan brutalitással, pusztán technológiai kísérletek és kórokozó-termelés céljából. Ishii 1939-ben kapott engedélyt új fegyverei nagyarányú bevetésére. Emberei kolerával fertőzték a kutakat és az élelmiszereket, tífusszal kezelt élelmet adtak az éhező lakosságnak, repülőgépeik baktérium-tenyészetet permeteztek és porcelán-bombákat szórtak kínai városokra. Ez utóbbiból pestis-fertőzött bolhák tömege szabadult a lakosságra. A háború végén életfogytig tartó börtönbüntetés sújtotta, majd 67 évesen torokrákban halt meg a börtönben.

IV. (Rettegett) Iván


IV. Iván 1533 és 1547 között Moszkva nagyhercege, 1547-től haláláig Oroszország cárja volt. 1570-ben Iván úgy vélte, hogy Novgorod elitje Lengyelországba akar szökni, ezért hadsereget vezetett a városba. A katonák falakat húztak a város köré, nehogy a lakosság el tudjon menekülni. 500-1000 embert gyűjtöttek össze, kínoztak meg és végeztek ki minden nap Iván és fia szemei előtt. Iván nevű fiát is ő maga ölte meg (habár véletlenül). Amikor a cár megverte terhes menyét, mert az "szemérmetlen" ruhát öltött magára, és a nő ettől elvetélt, fia, Iván dühösen apjára támadt, aki vashegyű pálcájával fejbe vágta, halálos sebet ejtve rajta. Fia halála után (1581) állítólag megtébolyodott. Azt mondják, élete vége felé összeállította áldozatainak névjegyzékét. A lista több mint 3000 nevet tartalmazott.

Forrás: newsee.hu