Fotó: Czerkl Gábor

MAGYAR KUPA, DÖNTŐ
DVSC-TEVA–GYŐRI ETO 
2–1
Budapest, Bozsik Stadion, 4500 néző. Vezeti: Kassai 
DVSC-TEVA: Verpecz – Bernáth, Máté, Mészáros, Korhut – Bódi, Ramos, Czvitkovics (Se. Bouadla, 81.), Ferenczi (Szécsi M., 68.) – Kulcsár T. (Sidibe, 40.), Coulibaly. Vezetőedző: Kondás Elemér
A kispadon: Szécsi G. (k.), Szűcs I., Spitzmüller, Dombi 
GYŐRI ETO: Molnár P. – Svec, Lipták (Djordjevics, 80.), Takács Á., Völgyi – Pátkai, Kamber, Trajkovics (Dudás, 62.) – Varga R. (Kronaveter, 32.), Kink, Andrics.  Vezetőedző: Pintér Attilla
A kispadon: Kamenar (k.), Dinjar, Pilibaitis, Kvilitaia
Gólszerző: Coulibaly (51., 86.), ill. Andrics (17.)

17. PERC VEZET A GYŐR, ANDRICS! Remekül megy el a balon a szerb légiós, NEMANJA ANDRICS, kicselezi Máté Pétert, Luis Ramos lemarad, Andrics pedig ballal, hat méterről a kapu közepébe lő. 0–1!

51. PERC EGY EGY, COULIBALY! Egy előreívelt labdát Sidibe csúsztat fejjel ADAMO COULIBALY elé, aki elfut a labdával, mert Takács elvéti azt. A csatár jobbal lő az ötös elől, Takács becsúszik, de pechjére, mert lábáról kapusa fölött a bal felsőbe pattan a labda. 1–1!

86. PERC COULIBALY, KETTŐ EGY!!!!! A ma erőtől duzzadó, igen agilis ADAMO COULIBALYkicselezi a bal oldalon Djordjevicset, mellette Kamber és Svec elalszik, a francia pedig jobbal az ötös sarka elől a hosszú alsóba teker. 21!

Az összdíjazás 100 millió forint, ebből a végső győztes 30 milliót kap, az ezüstérmes 10 millió forinttal gazdagodik. Az elődöntőben kiesők 5-5 millió, a negyeddöntőben búcsúzók 2-2 millió forintot kapnak, és még azok a csapatok is részesülnek az összdíjazásból 150-150 ezer forinttal, akik már az első körben, a 128 között kiestek.

Forrás: http://www.nemzetisport.hu