Hozzávalók:
A tésztához;
50 deka liszt
1/2 élesztő
2 deci víz
1 k.k. só
1 k.k. cukor
1 e.k. zsír
Töltelek:
40 deka parizer
10 deka kolbász
50 deka sajt,2 tasak origano
2 fej vöröshagyma
paprika
kecsap

Elkészítés:
A tészta hozzávalóiból gyúrható tésztát gyúrunk.Egy tepsit kizsírozunk,kilisztezünk.Elnyújtjuk a tésztát,beletesszük a tepsibe.
Megkenjük kelcsappal,szórunk r origanot,karimázzuk a hagymát,szalámit,kolbászt.
Előmelegített sütőben 200 fokon kisütjük kb;20 perc.
Ha kisült kivesszük és meg forrón rászórjuk a reszelt sajtot,és hagyjuk kihűlni.
Nagyon finom egyszerű és gyors.

Tanácsok:
Saját receptem.