A Barabás étterem hosszú múltra visszatekintő étterem Debrecen belvárosának szívében, a Nagytemplom szomszédságában. Konyháját a tradicionális magyar ízvilág megőrzése, illetve a nemzetközi modern konyha ötleteinek ötvözete jellemzi. 


A szakácsok mesterséges alapanyagokat, ízfokozókat nem használnak, sőt, az étlapon helyet kapnak a vegetáriánus, gluténmentes és egyéb speciális étrendűek számára készített fogások is. Akik ide látogatnak nemcsak kiváló minőségű alapanyagokból készült ételeket élvezhetnek, az ételekhez ajánlott kiváló minőségű magyar borokat fogyaszthatnak, hanem igényes kiszolgálásnak lehetnek részesei, és biztosak lehetnek abban, hogy minden igényükre odafigyelve várják őket vissza.



Az a’la carte forgalom mellett helyet kap számos rendezvény, illetve vasárnaponként svédasztallal várják a vendégeket, melyről korlátlanul fogyaszthatnak kedvezményes árakon.

Az étterem kitűnő rendezvényhelyszín esküvőkre, osztálytalálkozókra, üzleti tárgyalásokra, céges és családi rendezvények számára maximum 90fős befogadóképességgel, valamint három különteremmel, melyek 30, 20 és 10 fő befogadására alkalmasak.

A rendezvényekre a megrendelők egyedi ajánlatokat kapnak, minden felmerülő igényükre igyekszenek megoldást találni. Az étterem tud biztosítani technikai felszereléseket, hangosítást, dekorációt, illetve ingyenes parkolási lehetőséget.




A Barabás Étterem nevéhez évek óta számos hagyományteremtő esemény és rendezvény is kapcsolódik. Debrecenben mára elmaradhatatlan programmá vált a Pulykanapok, a Töltött Ételek Hétvégéje, a Márton nap és a Kis Riói Karnevál, de időről-időre nagy sikere van a Vacsoraszínháznak, a Borvacsoráknak vagy a különböző tematikus esteknek is.

Partiszervíz szolgáltatása keretén belül számos sikeres rendezvényt, bált, fogadást, garden-partyt, esküvőt és fesztiválokat bonyolítanak le. Ezen rendezvények teljes körű szervezését, megvalósítását vállalják, nem csak a városon belül, hanem Debrecen határain kívül is, a kívánt helyen nyújtanak teljes körű szolgáltatást a programszervezéstől kezdve a technikai feltételek biztosításán át a vendéglátásig.

www.barabasetterem.hu