Csúnya véget ért egy családi perpatvar Amerikában: az 53 éves Gloria Patt azért gerjedt éktelen haragra, mert férje nem volt hajlandó vele szeretkezni. A rendőrök azonnal lecsaptak a gyilkossággal fenyegetőző feleségre.

"Nem hajlandó szexelni velem" - magyarázkodott az az 53 éves arizonai nő, akit múlt szombaton tartóztattak le családon belüli erőszak, fenyegetés és gyilkosság vádjával. A bírósági dokumentumok szerint Gloria Pratt nem sokkal este tizenegy óra után hívta a rendőrséget és közölte, rettentően mérges - számolt be az Az Central.

A rendőröknek a helyszínre érkezés után a ittas feleség elmondta, férje megvonta tőle a szexet, de bűncselekmény - és így teendő - híján jó szerencsét kívántak és elbúcsúztak a pártól. Távozásuk után egy perccel azonban kiabálásra lettek figyelmesek.

"Csinálj valamit! Megöllek!" - üvöltött az asszony a rekamién fekve, majd felkelt és a konyha felé vette az irányt. A rendőrök miután a nappali szoba ablakából látták a jelenetet visszafordultak, és kopogás után lecsaptak a heves asszonyra, aki jelenleg Fourth sugárúti börtönben várja az ítéletet.