Hozzávalók:
Hozzávalók: 12 db vékony, 
sós palacsinta, 
1 kis doboz (5 dkg) fekete kaviár, 
1 csokor zöldhagyma, 
10 dkg tejszín krémsajt, 
1 teáskanál citromlé, 
1 teáskanál konyak, 
a bundázáshoz liszt és tojás

Elkészítés:
A krémsajtot összekeverjük a citromlével és a konyakkal, majd hozzáadjuk a megtisztított és nagyon vékonyra karikázott zöldhagymát. A sajtos krémmel megkenjük a palacsintákat és elosztjuk rajtuk a kaviárt. Ezután a palacsintákat szorosan felcsavarjuk, és két végüket úgy hajtjuk össze, hogy ne bomolhassanak ki. Lisztbe, felvert nyers tojásba mártjuk, majd ismét lisztbe forgatjuk. Azonnal 180 fokos olajba rakjuk, és 5-6 perc alatt szép világosbarnára megsütjük. Két részletben süssük meg, hogy a kis palacsintáknak elegendő helyük legyen úszni, különben összeragadhatnak. Az olajból kivéve, papírtörülközőn leszárítjuk, és tetszés szerint hidegen vagy melegen kínáljuk. Egyszerűen és gyorsan készíthető, különleges ínyencfalat.