Hozzávalók:
1 db kis füstölt csülök
Fél kgr bab /száraz beásztatva,vagy puha/
pirospaprika
só,bors
fokhagyma,
vöröshagyma,
babérlevél,
pörköltszaftkocka
kevés olaj,
kevés liszt a rántáshoz
csipös pirosarany aki szereti
1 db kis füstölt csülök
Fél kgr bab /száraz beásztatva,vagy puha/
pirospaprika
só,bors
fokhagyma,
vöröshagyma,
babérlevél,
pörköltszaftkocka
kevés olaj,
kevés liszt a rántáshoz
csipös pirosarany aki szereti
Elkészítés:
kevés olajban megpárolunk 1 apróra vágott vöröshagymát,rászorjuk a pirospaprikát,belarakjuk a felvagdalt csülköt amit elötte egy kicsit ásztattunk,majd felengedjük vizzel igény szerint.Beletesszük a kb 3 babérlevelet,rezselt fokhagymát kb.3 gerezdet,pörköltszaftot,sót,kevés töröttborsot,ha puha a bab kicsit később tesszük bele.Az ásztatottat mindjárt .Ha megfőtt berántjuk megforraljuk izesithetjük erőssel és vegetával.Nagyon finom kiadós.Ha megprobálod szeretni fogod.
kevés olajban megpárolunk 1 apróra vágott vöröshagymát,rászorjuk a pirospaprikát,belarakjuk a felvagdalt csülköt amit elötte egy kicsit ásztattunk,majd felengedjük vizzel igény szerint.Beletesszük a kb 3 babérlevelet,rezselt fokhagymát kb.3 gerezdet,pörköltszaftot,sót,kevés töröttborsot,ha puha a bab kicsit később tesszük bele.Az ásztatottat mindjárt .Ha megfőtt berántjuk megforraljuk izesithetjük erőssel és vegetával.Nagyon finom kiadós.Ha megprobálod szeretni fogod.
Tanácsok:
Ne tegyél bele zöldséget ,sárgarépát és tésztét mert ez nem zöldséges bableves hanem igazi finom babgulyás urak módjára amit puha kenyérrel eszünk.Jó étvágyat!Gazdagithatod husos karajcsonttal vagy bőrkével akkor biztos a siker.
Ne tegyél bele zöldséget ,sárgarépát és tésztét mert ez nem zöldséges bableves hanem igazi finom babgulyás urak módjára amit puha kenyérrel eszünk.Jó étvágyat!Gazdagithatod husos karajcsonttal vagy bőrkével akkor biztos a siker.
Elkészítési idő: 120 perc
0 Megjegyzések