Hozzávalók:
50 dkg fagyasztott magozott cseresznye, 
1 doboz (3 dl) tejszín, 
1 csomag puncs ízű pudingpor, 
cukor ízlés szerint, 
5 púpozott evőkanál liszt + víz, 
1 csomag vaníliás cukor, 
1 citrom, fahéj, őrölt szegfűszeg, felvert tejszín a díszítéshez

Elkészítés:
Felteszünk egy lábasban vizet forrni, és amikor gyöngyözve forr, beleöntjük a cseresznyét. Megszórjuk cukorral, vaníliás cukorral, fahéjjal és őrölt szegfűszeggel, és gyorsan elkészítjük a habarást. Egy csészébe beleteszünk 5 púpos evőkanál lisztet, és vízzel csomómentesre keverjük. Egy szűrő segítségével beleszűrjük a levesbe, és jól elkeverjük. A pudingport kevés hideg vízzel elkeverjük, és szintén a leveshez adjuk, majd hagyjuk, hogy rottyanjon egyet az egész. Belekarikázzuk a citromot, és a levest hűtőfürdőbe tesszük. Amikor már kicsit kihűlt, hozzákeverjük a tejszínt, majd megkóstoljuk, és ha esetleg savanyú, cukorral édesítjük. Hidegen, felvert tejszínhabbal tálaljuk.