Zolee örül, hogy nemrégiben átalakította bandáját. Olyan nézőszámokkal nyomták végig a nyarat, hogy szerintük van mire büszkének lenniük.


Élete egyik legjobb húzásának tartja a Kartel-vezér, hogy tavaly, tizenöt év után kirúgta zenekarának felét. Az új brigádnak azóta olyannyira meglódult a szekere, hogy alig győzi a fellépéseket.

– Éreztük, hogy valamin változtatni kell, különben beleállunk a földbe, így hát volt, akitől megszabadultunk, a többieknek pedig több munkát adtunk – magyarázza Zolee. – Azóta jobban odafigyelünk a fellépésekre is, buli előtt például igyekszünk nem szétkapni magunkat, mert a színpadon azért szükség van a beszédtechnikára.

- Az átalakulás óta a második aranykorunkat éljük, bár ez aranyabb, mint az első. Olyan nézőszámokkal nyomtuk végig a nyarat, hogy le a kalappal magunk előtt, szeptembertől pedig a klubbulikon is kiderült, hogy mindenki vevő az új produkcióra. Ami valójában a régi, csak épp ki van fényezve – fejezte be mondandóját a rapper. A Kartel ma a Pecsa Music Hallban tartja lemezbemutató koncertjét, ahol Majkától kezdve Dér Heniig rengeteg vendég áll velük színpadra egy-egy közös dal erejéig.