Kapócs Zsóka akkorát égett, hogy a stúdió is kigyulladt. Persze mindez csak Bagi és Nacsa paródiájában történt. Ám a színésznő nem vette a poént.

A szexi Kapócs Zsóka bőrébe bújik Bagi Iván ma este a Magyar Televízió Szálka című műsorában.

A történet szerint a színésznő Karády Katalin Hamvadó cigarettavég című dalát énekelve hosszú, szipkás cigijével lángba borítja a stúdiót, majd megjegyzik: ez nagy égés volt

– Kapócs Zsóka hálás karakter. Azt látjuk, hogy a bulvárvilágból jön, és nehezen fogadja be a színházi világ, ez pedig mindig szolgáltat témát a sajtónak. Ezt a fajta feszültséget szeretnénk feloldani a paródiával – mondta a Borsnak Bagi Iván, aki azt is elárulta, hogy nem volt nehéz „elkapni” Zsóka karakterét.

A színésznő beszédhangját viszont tovább keresgélte, mint az énekhangját. A paródia ellenére Iván szimpatizál a színésznővel. – Tényleg jó a hangja. Lehet, hogy énekesnőként kellene próbálkoznia vagy még többet dolgoznia azon, hogy megszeressék – javasolta Bagi, aki felkészült arra, hogy a színésznő megsértődik.

– Egyszer már parodizáltuk, akkor is a szőkeségére mentünk rá, és hallottuk, hogy zokon vette a paródiát. Pedig aki ért ehhez a műfajhoz, az jól tudja, hogy csak az izgalmas és érdekes személyiségek jó alapanyagok – tette hozzá.

A Bors úgy tudja, Kapócs Zsóka valóban zokon vette, hogy újra a Bagi–Nacsa páros céltáblájává vált. Ám ő nem így nyilatkozott. – Nem foglalkoztat ez az egész, a premieremre koncentrálok – mondta az Operett mûvésze.